Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha összeköltözöm olyan férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összeköltözöm olyan férfival,akinek van saját háza,nagy telekkel,és kerttel,akkor onnantól kezdve nekem muszáj kimennem kapálni,és csinálni?

Figyelt kérdés
Vett egy nagy telekkel rendelkező házat, amihez nagy az udvar,és a hátsó rész is.Mielőtt megismerkedtünk,már volt neki. Ő nem szeret ezzel foglalkozni.Akkor a háztartás mellett,azt is nekem kellene rendben tartanom?És ha én sem akarok vele foglalkozni,mert elég csak a takarítás,meg a többi benti dolog? Annyi nem elég,hogy csak lenyírja a füvet,és kész. Ki kell gazolni, kivágni amik nem kellenek, de ezeket ő sajnos nem tudja. Mit csináljak? Fizetni nem akar érte. Nem rég vagyunk együtt, nagyobb összegeket még nem akarok a házba fektetni,hogy ezeket kifizessem helyette. ( ha embert kellene hívni,fákat vágni).
2023. aug. 15. 13:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem akar vele foglalkozni, akkor minek vett ilyet?

Amúgy költözne oda a hóhér cselédnek. Ráadásul még a ház is le van rohadva? Ne legyél balek.

2023. aug. 15. 13:13
 12/31 A kérdező kommentje:
Kijelentette kerek perec,hogy a benti dolgok, a nő reszortja.Mondtam neki,hogy Te is kiveheted a részed.Nem majd ő csinálja kint..ahhoz képest semmit sem produkál.Csak azt nem értem,akkor annak idején miért vett kertes házat,ha tudta jól,hogy nem akarja majd rendben tartani? Vagy gondolta,jó lesz az égig érő gaz is?
2023. aug. 15. 13:13
 13/31 A kérdező kommentje:
Hatalmas tervei voltak/vannak,így lesz meg úgy..csak valahogy a kivitelezés nem sikerült eddig sem,és szerintem erős a gyanúm,ezután sem lesz.
2023. aug. 15. 13:15
 14/31 anonim ***** válasza:
98%
Most, hogy kicsit jobban megismerted és megláttad milyen élet vár mellette, biztos, hogy ezzel az emberrel akarsz együtt élni?
2023. aug. 15. 13:19
 15/31 anonim ***** válasza:
93%
Bármikor jogod van fogni a cuccod és elhúzni a kiskakas szemétdombjáról. De valahogy azt érzem, hogy majd csak puffogsz egy sort és megcsinálod ezt is. Ha úgy gondolod, hogy ez is jobb, mint egyedül lenni, mert jobbat úgyse találsz, akkor vegyél egy talicskát a sitt hordáshoz.
2023. aug. 15. 13:19
 16/31 anonim ***** válasza:
95%

"Vagy gondolta,jó lesz az égig érő gaz is?"

Igen, valószínűleg így gondolja. Én hagynám a gazban. Biztosan nem költöznék oda. Nem tudom neked mi vonzó ebben a paliban(gondolom nem aranyat szarik ez sem). Nekem így a leírás alapján semmi. És nem érné meg vele kínlódni csak azért, hogy legyen valakim. Ha neked megéri, akkor még most neki kezdhetsz a gazoláshoz a gyakori helyett. Te döntesz. Ezt a problémát itt senki sem tudja helyetted megoldani.

2023. aug. 15. 13:31
 17/31 anonim ***** válasza:
96%
Én nem költöznék oda, az biztos. Pláne nem gályáznék a kertben. De ha meg akarsz szabadulni a gaztól, és nem akarsz a helyére semmit ültetni, vegyetek egy 5 literes permetezőt és gyomirtóval fújjátok le. A nyavalya se húzkodná egyenként. A gyomirtó nem olcsó, de a saját munkaerőnk még drágább. De ismétlem, legjobb nem odaköltözni. Sőt jobbat mondok: elfelejteni az egészet.
2023. aug. 15. 14:11
 18/31 anonim ***** válasza:
90%

Férjem anyja összeköltözött egy parasztemberrel. A parasztember nem vette feleségül, de a sok kerti munka az anyósomé lett.

Amikor meghalt az öreg, a lánya kirakta az anyósomat az utcára. Kvázi 7 évet ingyen munkaerő volt egy görény hímnek. Nehogy már odaköltözz cselédnek.

Övé a ház övé a kert. Nehogy már te ott neki dolgozz. Van fogalmad róla hogy mennyit keres egy házvezetőnő? 300-at Budapesten. És egy kertész? Az is. Ne légy buta kérlek. Ha annyit Bem jelentesz neki hogy házasság legyen akkor ő csupán egy ingyen cselédet akar. Én is a férjem házában élek, de legalább elvett feleségül. Ha vele valami történik, életem végéig tartó haszonélvezeti jogom van. Innen senki nem tehet ki. Így természetes hogy szívesen kimosom a ruháit, takarítom a házát és megfőzök neki. Dolgozom is, de ez most nem lényeg. Valamit valamiért.

2023. aug. 15. 14:47
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Trükkös egy pali az biztos. Csak azért mert ő létezik, dolgozni kell rá?

Ő mit nyújt neked?

Van közöd a házához?

Így bárki házába bemehetsz cselédnek, ingyen cselédnek.

Ő mit tervez veled?

Vagy olyan szép ember hogy ingyen dolgozol neki?

Ne költözz vele össze mert az élet rövid és azokat az éveket amiket oda pazarolsz már nem kapod vissza soha.

És nem szépítgetném más házát.

2023. aug. 15. 14:54
 20/31 anonim ***** válasza:
92%

Megmondta kerek perec hogy a benti munka a nő reszortja?

Megkérdezted hogy és ő mit tesz bele a közös életetekbe?

Ő mit tesz bele?

A farkát?

És csupán azért mert van kukac a lába között, te a cselédje vagy?

Nekem a nagymamám a példaképem. Odaköltözött egy emberhez, mosott főzött takarított. De!

Az ember elvette feleségül, tehát a mamának haszonélvezeti joga lett.

És a tenyerén hordozta, ékszereket vett neki, aukciókra jártak, festményekkel volt tele a ház amit a mama kapott. Igen, kiszolgálta a mama, de viszonozta is az a férfi. Mert szerette a mamát.

Én sem adom lejjebb. Férjem van aki szeret és nem csupán kihasznál.

2023. aug. 15. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!