Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Külön kasszán sokan vannak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön kasszán sokan vannak?

Figyelt kérdés
Nemtudom kinél mi a megszokott, hogy mit fizet a párjának, vagy együtt főznek. Párom többet keres, de mivel többet eszik jóval, ezért neki több pénze is megy el. Közös kassza, hogy működik, ha a párod eszi meg a kaja nagy részét.

2023. aug. 7. 17:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%
9) többet keresek a férjemnél, szerintem ezt engedd el. A véleményem szimplán az, hogy röhejes kajaadagokon festülni egy párkapcsolatban és pont.
2023. aug. 8. 08:19
 12/22 anonim ***** válasza:
11%

11.

Seems legit.

2023. aug. 8. 10:18
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
11) a gyerektelen női ismerőseim kb fele szintén keres annyit, vagy többet, mint a párja. Nem akkora ritkaság normálisabb körökben, plusz ha a gyes miatti borulást kivesszük az egyenletből 🙃 de te aztán biztosan jobban tudod.
2023. aug. 8. 12:39
 14/22 anonim ***** válasza:
35%

13.

Akkor hülye vagy, és téged használnak ki. Ez még rosszabb, mert észre sem veszed.

2023. aug. 8. 13:21
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
14) ja, totál földhöz vág anyagilag az a többletköltség, hogy a férjem nagyobb adag rakott krumplit szed magának, aljas módon kihasznál ezzel 😂 térjél már észhez komolyan.
2023. aug. 8. 14:41
 16/22 anonim ***** válasza:
46%

15.

gúnyolódsz, de sok kicsi sokra megy, és te százezres mínuszban leszel hozzá képest, aki a tőled elsíbolt pénzt szépen befekteti. Váláskor/szakításkor te szopsz, ő pedig jót nevet majd.

2023. aug. 8. 15:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Amikor a szórakozást is te fizeted a hó végén. Na az a necc, és én erről beszélek.
2023. aug. 8. 16:31
 18/22 A kérdező kommentje:
Mint írtam, itt nemcsak a kajáról van szó, hanem minden másról is. Neki cakkumpakk elmegy a pénze a kajára, mert annyival többet eszik. Mivel én kevesebbet eszem a többit a kaján felül én állom, mint tisztítószerek stb.
2023. aug. 8. 16:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez ekkora probléma, legyetek külön kasszán, felezzetek meg igazságosan minden költséget.
2023. aug. 10. 00:59
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

Legjobb, ha mindenki magának vásárol be, magára főz, maga után mosogat. Ezt mondd meg neki.

Ha pedig elfogyott a pénze, kérjen a banktól hitelt, vagy eleve lehet hitelkártyája is. Nem nagy ügy ez. Szépen elmondod, tudomásul veszi, és kész.

Ami a tisztítószereket illeti, ha pl. szerinte nem kell annyit takarítani, nem kell olyan drága tisztítószer stb. akkor kérdezd meg, hogy mekkora összeget tartana reàlisnak ilyesmire havonta. Ha pl. 3000-et, de kb. mindig 5000-be kerül, akkor a 3000-et felezzétek, a fennmaradó összeget te állod. ő fizet 1500-öt, te 3500-öt.

2023. aug. 22. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!