Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Sokan hogyan tudnak már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan hogyan tudnak már a húszas évei elején olyan párt találni akivel együttélhet?

Figyelt kérdés

Én még randira sem találok lányt, nem hogy együttélésre, vannak fiúk akik már 21-22 évesen a barátnőjükkel laknak.

Te hány évesen költöztél össze először a szerelmeddel?

---

Ha még nem laksz együtt senivel, akkor kb hány évesen szeretnél elköltözni otthonról?

2022. jún. 23. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Hogy? Mi? Tényleg furcsállod, hogy 21 évesen összeköltöznek párok? Szüleink ilyenkor már családot alapítottak... 😃

Az persze valóban egy jelenlévő probléma, hogy a fiataloknak nagyon nehéz különköltözni a szülőktől. Lehetetlen anyagi terhet jelent. Ez nem itthoni jelenség, hanem egész Európában, sőt a világon jelen van. Van néhány kivétel, pl a skandináv országok, ahol külön tudnak költözni a fiatalok, de nálunk erre nem készül semmilyen kormányzati megoldás. Ezért hülye mindenki, aki a fideszre szavaz, mert megszavazza ezt is, a nyomort... gyakorlatilag a gyerekeseknek a CSOK miatt nem lett olcsóbb az ingatlan vásárlás, mindenki másnak viszont pont annyival drágább, és vitte fel az albérletárakat is...

Tehát ma Magyarországon lakhatási válság van. És hiába mutogatunk, hogy bezzeg a spanyoloknál mégrosszabb a mamahoteles statisztika, azzal nem leszünk előrébb... bizony brutális egy helyzet ez, hogy párok egyszerűen nem tudnak összeköltözni, mert nincsen rá pénz, szülőknél meg a konfliktusok miatt nem.éri meg összeköltözni. Tehát valójában sokkal több fiatal pár költözne össze, mint amit látsz, csak egyszerűen nem engedhetik meg maguknak az emberek, otthon gyűjtögetnek, hátha lesz valamire pénzük egyszer (nyilván nem, mert gyorsabban inflálódik a forint, mint valaha). Aki meg össze tud költözni, az vagy valami putri albérletbe, vagy szülői segítséggel. De nagyon kevés az olyan szülő, aki lakást tud venni a gyerekének.

2022. jún. 23. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerencsén is múlik.
2022. jún. 23. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
21 voltam mikor összeköltöztünk,de ahogy a kettes válaszoló írja szerencse kell hozzá! Nekem mondani gyerekkori barátom volt a lány akivel kialakult a további viszony.
2022. jún. 23. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:

17 evesen az akkori baratomnak külön lakrésze volt a szuloi ház mellett es ott eltunk egyutt 4 évig. Habár en haza is jártam.(7 évvel volt nalam idősebb de egynapon szulettunk:))

Utána 23 évesen a korábbi gyerekkori haveromal jottem ossze, ő anno intézetis volt 18 éves koráig, es abbol vett lakást mikor kijött, és a hatásomra elment fősulira, és azota diplomás.

Vele 3 évet éltem együtt.

Mind mély kapcsolatok voltak azaz egymás lelki társai, szövetségesei is voltunk egyben. Egyik sem volt soha p.navadász hülyegyerek.

2022. jún. 23. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Folyt Ja es hogy találtam:

Az első életem első szerelmére hasonlitott ezért ámulva bámultam őt egy diszkoban mert azt hittem ő az. Erre ő meg azt hitte tetszik nekem es odajott hozzám ismerkedni.

Eleinte b.zi nagy csalodást éreztem hogy nem is az első szerelmem (14-16 éves koromig jártunk, a szüleink szétvalasztottak minket)látom ujra, de annyira kedves tudatos volt, hogy sikerult ezt bennem felülírnia és a fókuszonat önmagára irányítania az első szerelmemrol.

2022. jún. 23. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

22 évesen költöztünk össze.

Kitartóan keresgéltem és nem a barlangomban vártam, hogy örökbefogadjanak.

2022. jún. 23. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 24 évesen jöttem össze a már férjemmel, ő alig volt 21. 1 év után költöztünk össze, ( fél évre rá össze is házasodtunk). Netes társkeresőn ismerkedtünk meg.

Én mindig is neten ismerkedtem 19 éves koromtól.

Eddig tartott megtalálni azt akivel minden klappol, boldogok vagyunk együtt. Aki illik hozzám, akivel kölcsönösek az érzelmek, a vonzalom, passzol a személyiségünk, a vágyaink, sok bennünk a közös, és kielégítő a szexuális életünk is.:) Ezek többsége a korábbi kapcsolataimban nem volt meg, szóval egyik sem lett komoly kapcsolat, így össze sem költöztem senki mással.

36/N, 33/F

2022. jún. 27. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!