Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan házasodnak meg úgy hogy előtte nem éltek együtt?
Figyelt kérdés
Jöhetnek a sztorik.2022. jan. 12. 20:43
1/5 anonim válasza:
Nekem csak olyan ismerőseim vannak, akik házasság után sem élnek együtt. 30 és 28 évesek, de inkább otthon laknak továbbra is, mert hitelmentes házat akarnak venni és gyűjtögetnek, viszont nem akarnak egymás szüleihez költözni. Mást nem ismerek, akik manapság együttélés nélkül házasodnak.
2/5 anonim válasza:
Ha így teszel akkor komplett idióta vagy.
3/5 anonim válasza:
Mi így akartuk, aztán sajnos nem jött össze. Viszont szex a nászéjszakánkon volt először, azóta sem értem, hogy bírtuk ki úgy, hogy együtt éltünk fél évet. 😄
4/5 anonim válasza:
#1!
Nem az volt a kérdés amit írtál. Kit érdekel a hitel? Itt együttélés házasság előtt volt a kérdés.
5/5 anonim válasza:
Szerintem egészen a rendszerváltásig ez volt a szokás.
Anyukám mesélte, hogy még ott aludni sem lehetett a másik félnél (nem vallási meggyőződés miatt, ez volt a megszokott). Ő mesélte, hogy évekig tartott az összecsiszolódós együttélős időszak, miután összeházasodtak.
Manapság ezt elképzelhetetlenek tartom ezt, vallásos párokat kivéve senkit sem ismerek a környezetemben sem, akik ne éltek volna együtt a házasságkötést megelőzően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!