Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok azokról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok azokról, akik pár hónapja vannak együtt, de eljegyzik egymást, esetleg meg is házasodnak?

Figyelt kérdés

Több ilyen ismerősöm van.

Alig pár hónapja ismeri a párját,de már el is jegyezte.

Úgy,hogy előtte 2 héttel ugrott ki egy másik kapcsolatból.(Nekem már az is fura,hogy valaki ennyire kapcsolatfüggő).

Olyat is ismerek,akinek 5 év alatt kb 4 párkapcsolata volt,de mindegyiket úgy éli meg,mintha több évtizedes házasság lenne.

Van olyan ismerősöm is,aki kb 1 éves ismerkedés után közösen vett fel lakáshitelt valakivel:D

Na,ezen lehidaltam,pl:)

Aztán jellemzően ezek a kapcsolatok 1 éven belül megszűnnek,és lekerülnek a facebookról az idilli képek:D

2019. dec. 1. 17:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%
O dolguk en meg a sajatommal foglalkozom
2019. dec. 1. 17:39
 2/24 anonim ***** válasza:
33%

És? Egyébként anyumék fél év után már házasodtak (tehát a lánykérés még hamarabb volt), még most is együtt vannak.

És ismerek olyat is, aki meg 8 év járás után házasodott, de egy év után elvált.

2019. dec. 1. 17:43
 3/24 anonim ***** válasza:
40%

Az 1-es mindent elmondott.

Elég nekem a saját kapcsolatommal foglalkozni, miért érdekelne másé.

2019. dec. 1. 17:43
 4/24 A kérdező kommentje:
Én azt se értem igazán az eljegyzésnek mi értelme.
2019. dec. 1. 17:45
 5/24 anonim ***** válasza:
44%

Cáfolom, ugyanis érintett vagyok. Fél év után jegyeztük el egymást, következő félévkor, a kapcsolatunk első éves évfordulóján esküdtünk, 8 éve vagyunk házasok és ugyanolyan boldogok vagyunk mint az első időkben. Mintha a másik felünket találtuk volna meg akkor, akit már régóta kerestünk és mindig olyan volt, mintha már ezer éve ismertük volna egymást. Nem hiszek az ilyen előző élet, meg hasonlókban, de akkor elgondolkoztam, hogy mi tuti találkoztunk már egy másik életben. És ez azóta is így van.

Simán tönkremehet egy kapcsolat akkor is, ha 5-10 évig ismerkedik a pár a házasság előtt.

2019. dec. 1. 17:46
 6/24 anonim ***** válasza:
57%
Én is ismerek ilyeneket. De sok ellenpéldát is láttam már. Szóval ne ítélkezz egyből
2019. dec. 1. 17:47
 7/24 anonim ***** válasza:
27%
Nálunk 23 éven át ment a dolog, és nem ezért lett válás.
2019. dec. 1. 17:48
 8/24 anonim ***** válasza:
13%
Azert, mert te valaminek nem latod ertelmet meg nem kell masnak is igy velekednie
2019. dec. 1. 17:49
 9/24 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem inkább az itt a probléma, hogy nálad ezek még csak kilátásban sincsenek, ezért érsz annyira rá, hogy másokkal foglalkozz.
2019. dec. 1. 17:52
 10/24 anonim ***** válasza:
38%

nem normálisok.

Persze egyből akad ezen az oldalon 1-2 példa ki kiteregeti, hogy nekik bizony működik, a cudar valóság meg az, hogy 70% a válási arány a házasságoknál... ha tetszik nekik ha nem.

Amúgy meg, mindenki úgy indul neki, hogy "mi aztán soha nem válunk el".. na és mégis.

De a válóperes ügyvédeket is el kell tartani, kell nekik is egy kis munka.

2019. dec. 1. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!