Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok azokról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok azokról, akik pár hónapja vannak együtt, de eljegyzik egymást, esetleg meg is házasodnak?

Figyelt kérdés

Több ilyen ismerősöm van.

Alig pár hónapja ismeri a párját,de már el is jegyezte.

Úgy,hogy előtte 2 héttel ugrott ki egy másik kapcsolatból.(Nekem már az is fura,hogy valaki ennyire kapcsolatfüggő).

Olyat is ismerek,akinek 5 év alatt kb 4 párkapcsolata volt,de mindegyiket úgy éli meg,mintha több évtizedes házasság lenne.

Van olyan ismerősöm is,aki kb 1 éves ismerkedés után közösen vett fel lakáshitelt valakivel:D

Na,ezen lehidaltam,pl:)

Aztán jellemzően ezek a kapcsolatok 1 éven belül megszűnnek,és lekerülnek a facebookról az idilli képek:D

2019. dec. 1. 17:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
21%

Nincs 70 % válási arány, azt nagyon félreértitek. Múltkor megnéztem, de csak kb emlékszem a számokra.

Van 1,1millió házasság.

Kötnek évente 60ezer újat és felbontanak 40 ezret.

Tehát a házasságban élők száma nő, illetve attól függ, hogy hányan halnak ki belőle.

Az átlagos élettartamuk olyan 21 év körüli

2019. dec. 1. 20:22
 22/24 anonim ***** válasza:
39%

Komolyan, teged miert zavar? Miert foglalkozol vele? Ennyire elkeseredett a sajat eleted?

Szivbol ruhellem a fajtadat aki a nap 24 orajaban mas eleteben vajkal.

2019. dec. 1. 23:16
 23/24 anonim ***** válasza:
60%
A szüleim is rövid ismeretség után házasodtak, és apukám haláláig együtt voltak. Mi is nagyon hamar összeköltöztünk, és házasodtunk, 10 éve vagyunk együtt. Előtte mindkettőnknek volt sokéves élettársi kapcsolata, ami nem haladt semerre. Viszont ismerek olyan párokat, akik 6-8 év után házasodtak, aztán 2-3 év múlva válás.
2019. dec. 1. 23:51
 24/24 A kérdező kommentje:

Nem vájkálok más életében.

Én nem mondom el ezt senkinek sem,vagy ismerősökkel,rokonsággal nem beszélem őket ki.

Egy névtelen fórumon kérdezem meg mi erről a véleményetek.

Nagyon messze áll tőlem az,hogy vájkáljak.

Sajnos az én szüleim is 1 éves ismerkedés után házasodtak össze,és szinte rögtön jöttem is én.

Mondanom sem kell,hogy baromi rossz volt a házasságuk.

Nem tudom,én a környezetemben azt látom,hogy azok maradtak együtt,akik több évnyi járás után,karrierépítés után házasodtak össze,és vállaltak gyereket,megfontoltan.

Akik fiatalon,a nagy szerelemre házasodtak,ők erősítik,nyomják fel a válási statisztikát.

Persze biztos van olyan is,amit írtatok,de én nem nagyon láttam ilyet.

Egy jó nagy adag szerencse is kellett ehhez.

2019. dec. 2. 03:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!