Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok sokan férfiak akik hűek a párjukhoz hosszú évekig?
Bármi mi is adódjon. Alkalmak akár amikor lehetett volna , de nem tettek semmit. Azok akik akkor is azt mondják, hogy az asszony az első, semmi más miközben semmi nem épp úgy alakul az adott kapcsolatban épp mint egy normális párkapcsolatban.
Nagyon kíváncsinan várom a férfiak kommemtjét!
Hűség?
Szerelmes vagyok a nejembe igen , szeretnék mindig együtt lenni vele, de nem fojtom el magam ha elfojtanám nem lennék önmagam akkor meg ki lenne kapcsolatban a feleségemmel?
Nem állítom , hogy nem tudnám megcsalni, de azt állítom , hogy ha megtetszik egy nő akkor elősször a feleségem kezébe adom az kézigránátot és megmondom ki az a nő😆
A 4-es válszoló volt az egyik leghumorosabb, kedvesebb nyilatkozó. :) Nem értem miért kell lehúzni a vélemenyét.
Nagyon jó a többi válszoló is.
Még kérnék válaszokat uraim!
Köszönöm!
Férfi testben vagyok, nem tudom ez számít-e.
Én nem hiszek ebben a rendszerben, de ha a másik a társam és a kapcsolatunk olyan, hogy mással ne legyenek dolgok, akkor nem lesznek. Volt hogy csak akkor vettem észre, hogy valaki el akar csábítani, amikor már le akart smacizni és akkor mondtam, hogy ugye az megvan, hogy van szerelmem. :D
Az én történetemben annyi van, hogy 20 évvel fiatalabb valaki kezdett ki velem úgy, hogy nekem is van valakim, neki is van valakije. Én voltam az értelmesebb és mondtam azt, hogy nana! Azért nem úgy van az, hogy csak összedugjuk amink van mert van rá lehetòség. Ott vannak a párjaink. ;)
Kívancsivá tett, hogy sokan csinálnak e ilyet vagy ritkaság számban fordul ez elő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!