Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok sokan férfiak akik hűek a párjukhoz hosszú évekig?
Bármi mi is adódjon. Alkalmak akár amikor lehetett volna , de nem tettek semmit. Azok akik akkor is azt mondják, hogy az asszony az első, semmi más miközben semmi nem épp úgy alakul az adott kapcsolatban épp mint egy normális párkapcsolatban.
Nagyon kíváncsinan várom a férfiak kommemtjét!
Lehet, még fiatal vagyok ehhez, nem tudom, de én is mindig a hűség pártján álltam. Egy jó kapcsolatban - márpedig a legtöbb kapcsolatomat jónak mondhatom - sosem érdekelt, most sem, hogy ki hogyan próbálkozik be, mert a párom az első. Sosem járt erőfeszítéssel, könnyen mondok nemet.
F (ha ez számít)
Én nő vagyok. Sajnos nagyrészt az én hibámból ért véget a házasság. Több ezer km választott el minket hetekig. Bárcsak inkább szakítottam volna. Utólag okosabb az ember. Többet nem csinálok ilyet..
Azóta várok, hátha felbukkan valaki akivel ennyire szeretjük egymást.
16-os, biztos lesz.
Okosabb lettél sajna saját tapasztalattal. Most viszont okosabban csinálhatod az élet további szakaszát. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!