Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kisgyerek mellett nem kívánom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerek mellett nem kívánom a szexet. Hogy mondjam meg a férjemnek?

Figyelt kérdés

15 éve vagyunk eggyütt a párommal. Van egy 4 éves és egy 3 hónapos gyerekünk. Már az első gyerek után kezdődtek a problémáink a szex körül. Ki voltam merülve, évekig nem volt egy átaludt éjszakám. Ő átköltözött egy másik szobába, hogy tudjon pihenni, én maradtam a gyerek mellett. Egyedül voltam/vagyok leginkább a gyerekek nevelésével.

A kimerültségből fakadóan nem kívántam a szexet sem. Este alig vártam hogy le tudjak feküdni. A libidóm sehol sincs.

Ha azt mondom neki hogy most nincs kedvem/energiám a szexhez, durcizik. Neki szüksége van rá.

Nem tudom már hogy értessem meg vele. Vagy hogy tudnám visszakapni a házas életemet.

2023. aug. 5. 09:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Az eletnek ez a szakasza nem a szexről szól. Azt a férfit, aki eut nem tudja felfogni, képtelen vagyok igazi férfinak tekinteni, a szememben az nem több, mint egy hisztis kisgyerek, mert neki "szüksege van" szexre. Hát neked meg alvásra van szükséged. Arra az ervre meg, hogy de ő férfi és ez ösztön, azt tudom mondani, hogy igen, az allatoknál is akkora ösztön, hogy évente kb kétszer kerül rá sor, de ne zavarjon.
2023. aug. 6. 07:45
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
#3, jó sok eszed van, bírom az ilyen jótanácsokat. Majd pont ez a f@sz fog csábítani, bókolni, simogatni, amikor full elszeparálja magát a családtól évek óta. Szarik bele, hogy a felesége kettéroppan a fizikai/mentális/lelki tehertől. Meg a többiek is, akik a kérdezőre raknának még több terhet, hogy mentse a házasságát, hihetetlen... Mondjuk szerintem is elcseszted. Már az első gyerek előtt/után meg kellett volna beszélni, hogyan lesz hosszú távon működőképes az életetek. Tuti, nem vállaltam volna így a másodikat. Marhára megszívattad magad!
2023. aug. 6. 21:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Kapásból nem szültem volna egy másodikat, amikor az elsőre is sz.rik :D
2023. aug. 7. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
39%

"Tuti, nem vállaltam volna így a másodikat. Marhára megszívattad magad!"

Megérdemli az, aki ennyire nem képes gondolkodni.

2023. aug. 7. 22:53
 15/16 anonim ***** válasza:
53%

De azért kellett még egy gyerek, úgy, hogy màr így is lejtőn volt a kapcsolat gratula.

Döntsd el hogy mit akarsz. Hogy a férjed csak spermadonornak és atmnek kellett, vagy szereted még. Ha szereted, erőltesd meg magad, találjatok vissza egymáshoz érzelmileg és szexuálisan is. Vagy rövid úton el fog válni tőled. Ha az aljasabb típus akkor meg félrekefélni megy amikor tud titokban, és egy langyos fos kapcsolatban vegetálhattok amíg meg nem unjátok, remek példa lesz a kölyköknek.

Nem várhatod el, hogy élete hátralevő részében ne szexeljen, mert neked már nem kell, nem kényelmes, lusta vagy tenni érte. Ha gondolod, vesd fel neki a nyitott házasságot. 1 fokkal tisztességesebb még ez is, mint hogy te nem vagy hajlandó lefeküdni vele, de közben magadhoz is kötöd.

2023. aug. 10. 01:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Ujra ossze kell szoknotok. Aludjatok egyutt, a gyerekek pedig a masik szobaban.
2023. aug. 25. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!