Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerek mellett nem kívánom a szexet. Hogy mondjam meg a férjemnek?
15 éve vagyunk eggyütt a párommal. Van egy 4 éves és egy 3 hónapos gyerekünk. Már az első gyerek után kezdődtek a problémáink a szex körül. Ki voltam merülve, évekig nem volt egy átaludt éjszakám. Ő átköltözött egy másik szobába, hogy tudjon pihenni, én maradtam a gyerek mellett. Egyedül voltam/vagyok leginkább a gyerekek nevelésével.
A kimerültségből fakadóan nem kívántam a szexet sem. Este alig vártam hogy le tudjak feküdni. A libidóm sehol sincs.
Ha azt mondom neki hogy most nincs kedvem/energiám a szexhez, durcizik. Neki szüksége van rá.
Nem tudom már hogy értessem meg vele. Vagy hogy tudnám visszakapni a házas életemet.
"Tuti, nem vállaltam volna így a másodikat. Marhára megszívattad magad!"
Megérdemli az, aki ennyire nem képes gondolkodni.
De azért kellett még egy gyerek, úgy, hogy màr így is lejtőn volt a kapcsolat gratula.
Döntsd el hogy mit akarsz. Hogy a férjed csak spermadonornak és atmnek kellett, vagy szereted még. Ha szereted, erőltesd meg magad, találjatok vissza egymáshoz érzelmileg és szexuálisan is. Vagy rövid úton el fog válni tőled. Ha az aljasabb típus akkor meg félrekefélni megy amikor tud titokban, és egy langyos fos kapcsolatban vegetálhattok amíg meg nem unjátok, remek példa lesz a kölyköknek.
Nem várhatod el, hogy élete hátralevő részében ne szexeljen, mert neked már nem kell, nem kényelmes, lusta vagy tenni érte. Ha gondolod, vesd fel neki a nyitott házasságot. 1 fokkal tisztességesebb még ez is, mint hogy te nem vagy hajlandó lefeküdni vele, de közben magadhoz is kötöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!