Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kisbabás, kisgyerekes anyaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisbabás, kisgyerekes anyaként ti szemet hunynátok a megcsalás mellett?

Figyelt kérdés

Nincs babánk, még csak tervezzük, beszéltünk róla.

Így, hogy egyedül vagyok, tehát hogy nincs közös gyerek, viszonylag könnyen tudnék dobbantani, ha nem bírnám már... De úgy érzem, hogy egy gyerek még jobban összekötne minket, akkor nem lenne az, hogy nem beszélek a párommal x hetet, hónapot, vagy éppen elköltözöm a világ másik felére, hogy ne is lássam többet.

2023. febr. 28. 22:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Soha.
2023. febr. 28. 22:41
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem,soha.
2023. febr. 28. 22:42
 3/31 anonim ***** válasza:
90%

Tévedsz, egy gyerek egyáltalán nem fog jobban összekötni. Magaddal és főleg a gyerekkel szúrsz ki.

Szóval a helyedben ezt alaposan átgondolnám.

2023. febr. 28. 22:53
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy már van gyerek sokkal súlyosabb a dolog, úgyhogy nem!
2023. febr. 28. 22:55
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ugyanúgy járnèk el, mintha nem lenne gyermekünk.
2023. febr. 28. 23:12
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekunk van..ha megcsalna,oszinten nem tudom mit csinalnék...a kapcsoltaunk elejen,13 evvel ezelott,megtette.akkor megbicsajtottam,azota nem volt megcsalas.teljesen megbizom benne,es valoszinuleg teljesen összetorne ha megtenne..

Nem tudom mit csinálnék,komolyan.nagyon szeretem a ferjemet.lehet,hogy nem hagynam el,de megbocsajtani soha nem tudnam neki teljesen.

2023. márc. 1. 06:29
 7/31 anonim ***** válasza:
80%

Ezért is kell mindig észben tartani hogy

1: magadnak szülsz

2: nem kell 3-6 meg x éveket otthon pedagógust játszani hanem menj vissza dolgozni a gyereknek is jobb a gyerek társaság és te is jobb munkaerő leszel

3: addig nem kell szülni amíg nincs olyan munkád és anyagi háttéred hogy egyedül is feltudj egy gyereket nevelni

Magyarán hogy ne legyél egy férfinak se kiszolgaltatva.

2023. márc. 1. 07:28
 8/31 anonim ***** válasza:
68%

2 gyerekünk van, 3 hónapos a kicsi, iszonyú apás a nagy, jelen helyzetben nagyobb törésnek érezném mindannyiunk számára a válást, mint a maradást.

Ugyanakkor ha tartós szeretői kapcsolata lenne, akkor nem lenne más választásom. Egy kósza éjszakával még együtt tudnék élni.

De ez persze csak az elmélet, ki tudja, hogy viselném, ha valóban megtörténne.

2023. márc. 1. 08:20
 9/31 anonim ***** válasza:
83%
Gyereket nem azért szülünk, hogy megoldja a kapcsolati problémákat......... Ahol egy ilyen kérdés felmerül, ott nem a gyerekszülés a logikus következő lépés!
2023. márc. 1. 08:52
 10/31 A kérdező kommentje:

Nincsenek nagy problémák, a tenyerén hordoz, mindent megad, de 3-4 havonta előkerül 1-1 nő, furcsa üzenet, más viselkedés.

Kettőt ismert be, de azokat is tagadta először. Ezek nem állandó, szeretői viszonyok, leginkább futó dolgok csak.

Viszont én meg már nagyon vágyom egy kisbabára, konkrétan 20 éves korom óta anyuka szeretnék lenni. A kapcsolatunk is olyan, hogy ha esetleg jobban összeveszünk, külön vagyunk pár hetet, azalatt én a poklot élem át, ahogyan ő is. Ezért nem tudom elképzelni azt, hogy mással alapítsak családot, ne vele.

2023. márc. 1. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!