Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kisbabás, kisgyerekes anyaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisbabás, kisgyerekes anyaként ti szemet hunynátok a megcsalás mellett?

Figyelt kérdés

Nincs babánk, még csak tervezzük, beszéltünk róla.

Így, hogy egyedül vagyok, tehát hogy nincs közös gyerek, viszonylag könnyen tudnék dobbantani, ha nem bírnám már... De úgy érzem, hogy egy gyerek még jobban összekötne minket, akkor nem lenne az, hogy nem beszélek a párommal x hetet, hónapot, vagy éppen elköltözöm a világ másik felére, hogy ne is lássam többet.

2023. febr. 28. 22:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
77%

Hát te döntésed, hogy elfogadod-e, hogy mostantól egy olyan kapcsolatban élsz, ahol mindig megcsalnak, még babát is vállalsz ilyenbe, és kész, élsz így boldogan a jó kapcsolatotokban, ahol minden rendben van és senkinek sem hiányzik semmi (természetesen). Vagy elhatározod magad, hogy te ezt nem viseled el többé, és inkább keresel mást, aki nem fog megcsalni.

A kérdésed nem értelmezhető, mert teljesen más a helyzet ha már ott vannak a gyerekek, közös vagyon, az anya potenciálisan kiszolgáltatott helyzetben (mint pl jelenleg én, aki a nemtudommelyik korábbi válaszomban írtam, hogy a kisebbik gyerek 3 hónapos- akármennyire is jó a CSED meg majd jön a GYED, stb, igenis ki vagyok szolgáltatva most elég intenzíven), mint amikor azon gondolkodsz, hogy a babát eleve ilyen szituációba vállald be. Nem tudom, hány éves vagy, de nagyon elkeseredettnek kell lenned, ha tényleg úgy érzed, hogy ennél a fickónál/párkapcsolatnál nem kapsz jobbat, és tényleg bevállalnád a babát ebbe a kapcsolatba.

Amúgy nehogy azt hidd, hogy az anyák azért lesznek kicsit "lelakottabbak" a babák érkezése után, mert ők úgy gondolják, hogy ez lenne az anyaság fokmérője :D Lol. Hiába vágysz már régóta babára, ha neked ilyen kép él róla a fejedben, akkor szerintem még várnod kéne ezzel a témával mégis csak.

2023. márc. 1. 12:21
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem egyáltalán ne vállalj gyereket olyan emberrel, akiben már most ennyire nem tudsz megbízni, ráadásul gyakorlatilag be is vallotta, hogy időnként félrelép. Ez nem fog megváltozni. Ennek sem magadat, sem egy gyereket nem érdemes kitenni, én gyerek nélkül sem hunynék szemet felette.

Te tudod, képes vagy-e ilyen "nyitott" kapcsolatban élni - vagyis csak félig nyitott, mert a párod időnként félremegy, de gondolom, neked nincs meg ugyanez a szabadságod, ha az igényed meglenne rá. Vannak olyan párok, akiknél működik a (kölcsönösen!) nyitott kapcsolat, ez a féloldalú nem hiszem, hogy működhet, és ha ilyen gondolataid vannak, hogy eljöhet, hogy nem bírod és dobbantanál, hát akkor ez nem neked való szerintem.

2023. márc. 1. 12:28
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

"ő sem tudja, nem is határozza el előre, egyszerűen "megtörténik""

Aztak*rva. MINDENKÉPP szülj neki:DDDD

2023. márc. 1. 12:55
 24/31 anonim válasza:
100%

Ismerek több ilyen 'férfit' is. Otthon várja a barátnője/felesége a pár hónapos/éves gyerekkel miközben ő épp egy buliban/ valamilyen rendezvényen szedi fel a csajokat. Közben facebookon meg mennek sorra a boldog családi képek. Egyszerűen undorítónak találom.

Ha neked ez kell mert hát szegény pára nem tudja miért csinálja és amúgy nagyon szeret (annyira hogy néha napján kipróbál más csajokat) akkor rajta.

2023. márc. 1. 12:55
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Fizethetsz dadust és járhatsz te fodrászhoz, ha már most, hogy nincs gyerek, rendszeresen csal, ráadásul ilyen éktelen ostoba dumával, hogy "megtörténik" es te ezt beveszed. Jajj, drágám, kell a külvilág megerősítése, es hát véletlenül elestem, pont farokkal bele ebbe a nőbe, hát bocsi, nem tehetek róla. Egy jó kapcsolatot is próbára tesz egy baba, hát még egy ilyet. A másik, hogy tenyleg ilyen párkapcsolati mintát akarsz átadni a gyerekednek? Ha nem hagy el, akkor folyamatosan csalni fog es állandóak lesznek a veszekedések, és ez kb biztos, mert most is igy van. Eut kívanod a gyerekednek is?
2023. márc. 1. 13:08
 26/31 anonim ***** válasza:
85%

Dadusos kisimult anyuka...hallottal arrol,hogy elkepzeles es valosag?ket gyerekkel ezelott en is igy kepzeltem.. aztan lett ketto gyerekem...

Ha megcsal mar most,akkor minek akarsz gyereket szulni neki?

2023. márc. 1. 13:31
 27/31 anonim válasza:
100%

#25!

"véletlenül elestem, pont farokkal bele ebbe a nőbe"

Ezen besz.rtam!!! 😂😂😂😂😂 👍👍

2023. márc. 1. 14:18
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember téged nem szeret.
2023. márc. 1. 23:37
 29/31 anonim ***** válasza:
88%
Figyelj, a férjem véleménye az (megkérdeztem, hogy férfi szemszög is legyen), hogy próbálkozzatok meg a párterápiával, mert az szerinte sem normális, hogy a párod azt sem tudja, hogyan, csak "megtörténik" módon rendszeresen csalogat egy nőt, akit állítása szerint szeret. Ha felveted neki a párterápiát, azon már eleve le tudod mérni, hogy valóban mennyire szeret téged, hajlandó-e erre érted, a kapcsolatotokért, egyáltalán hajlandó-e lemondani arról, hogy ez a félrelépés időnként "megtörténjen", vagy feltárni az okait. Ha nem akar belemenni a párterápiába, akkor sürgősen dobbants, ha hajlandó rá, akkor a nagy szerelem nevében adhatsz még egy esélyt, hátha kiderül valami, ami változtat a dolgokon... De a dolgok jelenlegi állása szerint ez nem egy normális, kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló kapcsolat. Az ilyenbe nem okos gyereket szülni. (És finoman fogalmaztam.)
2023. márc. 2. 13:11
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennek gyereket szülni?
2023. márc. 3. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!