Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisbabás, kisgyerekes anyaként ti szemet hunynátok a megcsalás mellett?
Nincs babánk, még csak tervezzük, beszéltünk róla.
Így, hogy egyedül vagyok, tehát hogy nincs közös gyerek, viszonylag könnyen tudnék dobbantani, ha nem bírnám már... De úgy érzem, hogy egy gyerek még jobban összekötne minket, akkor nem lenne az, hogy nem beszélek a párommal x hetet, hónapot, vagy éppen elköltözöm a világ másik felére, hogy ne is lássam többet.
"ha esetleg jobban összeveszünk, külön vagyunk pár hetet, azalatt én a poklot élem át, ahogyan ő is. Ezért nem tudom elképzelni azt, hogy mással alapítsak családot, ne vele."
Ez a mondat olyan lett mint a jóbarátokos joey-s mém. Logikusan úgy lenne a mondat:"Ezért nem tudom elképzelni azt, hogy családot alapítsak vele."
A stabil, hűséges kapcsolatokat is próbára teszi a baba. Nem lehet elmondani szavakkal, mert nagyon összetett, az élet minden apró területére hatással van, óriási változást hoz, de negatív irányba először. Sokkal kevesebb az idő a másikra vagy inkább nincs is, nincs nagyon szex, fáradt vagy, folyton a babát kell ellátni, sír sokat mert kisbaba, egy kicsapongó pasi ettől csak még inkább külön utakon fog járni, nem pedig azon igyekszik majd hogy házi munkában besegítsen, átvegye tőled a kisbabát hogy 2 hét után meg tud mosni a hajad.
És hidd el nagyon meg lehet orrolni azért ha azt látod hogy a pasid amúgy is könnyű élete csak megy tovább gond nélkül, míg a te egész világod felborul, és te teljesen háttérbe szorítod saját magad.
Nem jó ötlet, a gyereknek nem lesz apja jó eséllyel hamarosan le fog lépni. Te pedig egyedülálló anya leszel ami nagyon nehéz.
Gondold ezt át.
Az az igazság, hogy szeretnék babát, ő is, de nem gondolom, hogy az lenne a "jó anyaság fokmérője", hogy hány napja nem mostam hajat, vagy hány órát nem sikerült aludni... Szóval én inkább a kisimult, dadusos anyuka lennék, nem az, aki 24/7 otthon van és megszakad a háztartás, gyereknevelés között. Van, akinek nem kell segítség, mert megold mindent, én nem ez a típus vagyok, de nem is érzem, hogy ettől kevesebb, vagy rosszabb lennék másoknál.
Beszéltem már vele többször erről, hogy miért teszi, azt mondja, hogy ő sem tudja, nem is határozza el előre, egyszerűen "megtörténik". Meg hogy úgy érzi, hogy ez megerősítés a külvilágtól számára...
De épp ez az, hogy nem rossz a kapcsolatunk. Szerinte sem az.
Megad mindent, rengeteg időt töltünk együtt, a szexuális életünkkel sincs probléma. Veszekedni sem szoktunk (kivéve, mikor 1-1 ilyen kiderült ugye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!