Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerek (ek) mellett, hogyan szoktátok megoldani az együttlétet, és kb. milyen gyakran?
0-3 éves korig sima ügy volt, korán lefektetés, aztán mehetett a hancúr, de volt olyan hogy délután játszott a szobájaban, jól elvolt, mibecsuktuk a konyhaajtót, aztán felültettem asszonyt a konyhapultra…
3-6 éves kora közt már neccesebb volt, de egész 8-9éves koráig ment a korán fektetés, utána viszont elkezdett lázadozni, stb…
10-13éves korában már csak akkor tudtunk szexelni, ha méltóztatott abbahagyni a hisztit, hogy dehát a batátnői fentmaradhatnak, mi meg terrorizáljuk őt a korán (10órai) fekvéssel…
12 éves kora után már 2 hetente se hagyta magát lepasszolni nagyszülőkhöz.
Bennem pedig komplexusok alakultak ki, addig képtelen voltam a szexre amíg az a tudat van bennem, hogy bármikor benyithat, így lecsökkent olyan 2-3hetente 1 alkalomra…
Fsleségemnek ez kevés volt, örökké hibáztatott, hogy már nem szeretem, nem kívánom… stb stb…
Aztán egy nap bejelentette, hogy elköltöznek…
Hát így most sehogy nem szexelek.
2#
Ez is érdekesn mert 95%-ban pont a nők nem akarnak szexelni mert uristen felébred a gyerek, meglát, stb.
De azért kulcsra lehet zárni az ajtót, a kamasz elmegy otthonról, meg amúgy 99%-ban fülessel a fején ül a szobájában és nem a szüleit figyeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!