Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kisgyerek (ek) mellett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerek (ek) mellett, hogyan szoktátok megoldani az együttlétet, és kb. milyen gyakran?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 1. 09:08
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk tök egyszerűen! 11 év óta nincs szex, átváltott anya módba.
ápr. 6. 13:58
 42/59 anonim ***** válasza:
80%

"Elődeink, amikor még a nagyszülők is a fiatalokkal laktak (aludtak) egy szobában, bizony gyakran előfordult, hogy a kicsik szem- és fültanúi voltak a kéjelgésüknek, amit namcsak a gyerekek, de a szülők is hallottak."

Idősebb generációtól hallottam ilyen sztorikat.

Mi amúgy úgy jártunk pl, hiába a külön szoba... A középső gyerek nem egyszer leskelődött a kulcslyukon.

Már nem tud, csúsztatott zár van az ajtón.

ápr. 6. 16:30
 43/59 anonim ***** válasza:
87%
Bocsi hogy ide dobom ezt a kérdést. De mikortól fogja fel a gyerek hogy mi is történik? Miénk még 1 éves sincs ezért érdekelne meddig vagyunk “kényelmesen”.
ápr. 6. 20:21
 44/59 anonim ***** válasza:
83%
5 éves kortól már emlékszik is rá nagyobb korában majd.
ápr. 7. 01:31
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

#43:

Gondolj arra, hogy Te, a feleséged vagy más felnőttek (ha megkérdzed őket) mit mondanak. Szerintem is kb. 5-7 év között, de hiába lát meg Titeket, ő még nem fogja föl, hogy mit is cináltok. Ha pedig későb fel is fogja, akkor már lesznek ismeretei a felnőttek szexuális életéről.

Nem kell ebből problémát csinálni.

ápr. 7. 09:10
 46/59 anonim ***** válasza:
A mai gyerekek nagyon is felfogják hamar ,mert gyorsabban fejlődik az agyuk.
máj. 18. 16:56
 47/59 anonim ***** válasza:
Külön helységben kell csinálni és kész.
júl. 7. 01:08
 48/59 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 9 hónapos a kicsi. Éjjel megvárjuk míg elalszik és a saját szobánkban.

Hetente 1x ha minden jól megy, ha nem akkor ritkábban.

júl. 20. 10:02
 49/59 anonim ***** válasza:
83%
#45 De kell problémát csinálni. Legrosszabb emlékeim, amikor hallottam az szüleimet szexelni. Alapból leszarom, ha pl a szomszédot hallom, de anyámékat k*rvára nem akartam hallani. És tusom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
júl. 27. 18:47
 50/59 anonim ***** válasza:
49 Szerintem is.. kemény trauma lenne, szerencsére sosem hallottam. Egyszer már fiatal felnőttként tapasztaltam hogy magukra zárják feltűnően annyi időre az ajtót hogy leesett mi történhetett és ez is megmaradt pedig nem hallottam/láttam semmit hisz tudatosan el is kerültem a közelből. Csak a tudat hogy mit csinálnak “sokkolt” pedig nem vagyok egy szüzike.
júl. 28. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!