Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kisgyerek (ek) mellett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerek (ek) mellett, hogyan szoktátok megoldani az együttlétet, és kb. milyen gyakran?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 1. 09:08
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Jobb ha megvarjak mig 18 lesz a gyerek es utana .
2024. júl. 29. 01:42
 52/59 anonim ***** válasza:
47%

Atya úr gatyamadzaja! Annyira tébolyodottak akik ide írtak, hogy kikészültem. :))) Gyerek emlékeszik később. Na és? Attól még nem változnak az érzelmei a szülei iránt. Nem kellene lássa amúgy ha nem egy szobában csináljátok vele. Külön szoba van a világon.

Én azért láttam, mert egy szobában voltam tőlük. 2* kaptam rajta összesen. Az nem sok azt hiszem. Nem kell rugózni phaszságon. A gyereket a a szex attól még ugyan úgy fogja érdekelni.

aug. 26. 06:44
 53/59 anonim ***** válasza:
#52 Magad nevében beszélj.
aug. 26. 10:24
 54/59 anonim ***** válasza:
53# a magam nevében beszélek, nem máséban azért írtam amit. Te kis okoska.
aug. 26. 11:41
 55/59 anonim ***** válasza:

#54 Idézlek:

"Gyerek emlékeszik később. Na és? Attól még nem változnak az érzelmei a szülei iránt."

Ez E/3 és nem E/1. Általánosságban fogalamztad meg, "te kis okoska"

aug. 26. 12:49
 56/59 anonim ***** válasza:

55# húha! Nem érteni magyar nyelven? Lefordítsam? Hasonlatként csak, hogy hátha menni fog; traktor. Azt is hogy mi hajcsa. Nem rébusz. Magyarnyelv. Tessék!

További forditás. Beszélhetünk egy gyerekről is, meg millióról is. Én is egy gyerekre utaltam ami lehet több is ha arra gondolsz. Ez már a képzelet ereje. Ha piszkálsz értsd is, hogy miért mert ez gagyi volt.

aug. 26. 13:56
 57/59 anonim ***** válasza:

Amikor a nagyobbik gyerkőc elérte az ovis kort, nehezebben tudott elaludni. Legalább fél óra kellett, mire mélyen aludt. Utána ágyút is sütögethettünk volna mellettük. Átmentünk a kisszobába és ment a parádé. Megbeszéltük, hogy ha máskor nem is lesz időnk egymásra, péntek este szex este. Volt, hogy fél 11-kor álltunk neki. Ez az időszak a tervezésről szólt, nem a spontán romantikáról, mert addigra mindketten fel voltunk húzva általában.

Aztán nálunk is jött a háziasszony betegség. Nem úgy alakultak a dolgaim a munkahelyen, bedőltek a terveink, kiszeretett, rám unt a nejem. Úgy gondolta, hagyjuk a dugást, szabad utat ad, mindegy hogy mikor, csak ne tudjon róla, kivel. Próbáltuk még helyre hozni a házasságot a gyerekek és az anyagiak miatt is, de teljesen hideg volt a párom, több hónap vergődés után beadtuk a válást.

Majdnem egy évig nem volt párom, még futó kapcsolat se, igaz, nem is utaztam át az országon egy lehetséges numeráért. Aztán megismertem a mostani párom, úgyhogy új életet kezdtem.

aug. 26. 17:13
 58/59 anonim ***** válasza:
57# és ez, hogy jön ide? Ez itt nem a máhol összejött ami otthon nem kategória. Itt a gyerek mellett, hogy oldod meg. Te elbuktál benne. Az új csajnak ne csinálj gyereket ha lehet mert elfogsz ott is bukni és megint újat kell találj. Van pár hasonszőrű pasi ismerősöm. Egy nő, egy család teljes szervízelése itt a téma feladás nélkül. Azt vágod? Ja mert, hogy ilyen is van ám. Nekem csak 3,4 olyan idős házasparok mozognak a körömben akik 40,50 éve együtt, 60 év után egymás után haltak meg és nevelték a gyerekeiket. Éretten és komolyan és kitartóan kell gyűrni az éveket. Az lenne a normális.
aug. 26. 17:38
 59/59 anonim ***** válasza:

58

Sehogy nem jön ide, csak tanulságként írtam: meg lehet oldani gyerekek mellett is az intimitást, de ez még nem garancia semmire.

aug. 27. 07:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!