Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Minél több párkapcsolatot, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél több párkapcsolatot, és házasságot látok, tapasztalok, annál jobban erősödik bennem a tudat hogy nincs szükségem nőre. Ez normális?

Figyelt kérdés

Ahogy idősebb lettem, családi körökön belül is azt látom hogy a legtöbb nő, feleség kihasználja, kizsigereli a férjét.

Nemrég elkezdtem vendéglátásban dolgozni, felszolgálok, és beszélnem kell az emberekkel.

Nagy többségben a látott házaspárokról is ez a helyzet íródik le számomra.

Maradtak még normális nők vagy ne is reménykedjek?

Sajnos akik eddig párkapcsolataim voltak, egyik sem volt tartós és egyenrangú.

2023. aug. 1. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Detto! Nő vagyok!

2023. aug. 1. 14:42
 12/17 anonim ***** válasza:

#11 🍺

Nem iszunk meg egy kávét? 😂

9-es

2023. aug. 1. 15:31
 13/17 anonim ***** válasza:

A magyarok nem értenek egymáshoz: se a nő, se aférfi, így ezért megy tönkre szinte minden kapcsolat. Ha utánajárunk, hogy ki a hibás, akkor mindig megy az "Én nem, de a másik...".

Úgyhogy jól látod. (F!)

2023. aug. 1. 17:12
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk én normálisnak tartom magam ahogy a párom is annak tart 😄 Nem zsigerelem ki (anyagilag sem mert az én örököltemben lakunk , a fizetésem pedig duplája az övének). Mi megbeszéltük ki mit csinál, 3 év után is remekül működik, soha nincs vita. Határozottan nagyon szeretjük egymást ez látszik is, sokan megnéznek minket mindig nevetünk. Nekünk megéri. Otthon is ezt láttuk, tisztelték egymást és kitartottak egymás mellett.
2023. aug. 1. 18:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Soha nincsenek ezek a homályos problémák kifejtve.
2023. aug. 1. 18:16
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell általánosítani, vannak normális nők és kiegyensúlyozott kapcsolatok is, de a rossz példák sajnos látványosabbak. Szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki egyedül él, de számít a motiváció is. Ha azért élsz egyedül, mert jó így neked, akkor nem kérdés, hogy jó úton jársz. De ha azért, merz félsz a párkapcsolatoktól, az nem biztos jó, mert később visszaüthet.
2023. aug. 1. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Tisztelet a kivételnek persze de én úgy látom hogy a mai fiatalok többsége egy igénytelen, csak magával törődő alkalmazkodni nem akaró valaki. Mindent készpénznek vesz, hogy neki az jár, de ha nem kapja meg és tennie kell érte akkor vérig van sértve.

A kapcsolatokban mindenki manapság csak magára figyel, törtet előre és nincs meg az hogy közösen! - ketten együtt..

A mai lányok többségénél azt látom hála a feminizmus meg az egyenlőség szövegnek, (amivel egyetértek de nem úgy hogy mindenre ezt hozzák fel védekezésképp, ha vlmit kérni mer vagy elvár egy férfi a nőtől. ) - hogy nehogy már nekik meg kelljen mozdulni vagy lemondani vlmiről merthát ők a nők! - ők a másik felé egy kedves gesztust önmaguktól tenni, nehogy már, de ha nekik se tesz a másik vérig vannak sértve..

2023. aug. 2. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!