Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél több párkapcsolatot, és házasságot látok, tapasztalok, annál jobban erősödik bennem a tudat hogy nincs szükségem nőre. Ez normális?
Ahogy idősebb lettem, családi körökön belül is azt látom hogy a legtöbb nő, feleség kihasználja, kizsigereli a férjét.
Nemrég elkezdtem vendéglátásban dolgozni, felszolgálok, és beszélnem kell az emberekkel.
Nagy többségben a látott házaspárokról is ez a helyzet íródik le számomra.
Maradtak még normális nők vagy ne is reménykedjek?
Sajnos akik eddig párkapcsolataim voltak, egyik sem volt tartós és egyenrangú.
#11 🍺
Nem iszunk meg egy kávét? 😂
9-es
A magyarok nem értenek egymáshoz: se a nő, se aférfi, így ezért megy tönkre szinte minden kapcsolat. Ha utánajárunk, hogy ki a hibás, akkor mindig megy az "Én nem, de a másik...".
Úgyhogy jól látod. (F!)
Tisztelet a kivételnek persze de én úgy látom hogy a mai fiatalok többsége egy igénytelen, csak magával törődő alkalmazkodni nem akaró valaki. Mindent készpénznek vesz, hogy neki az jár, de ha nem kapja meg és tennie kell érte akkor vérig van sértve.
A kapcsolatokban mindenki manapság csak magára figyel, törtet előre és nincs meg az hogy közösen! - ketten együtt..
A mai lányok többségénél azt látom hála a feminizmus meg az egyenlőség szövegnek, (amivel egyetértek de nem úgy hogy mindenre ezt hozzák fel védekezésképp, ha vlmit kérni mer vagy elvár egy férfi a nőtől. ) - hogy nehogy már nekik meg kelljen mozdulni vagy lemondani vlmiről merthát ők a nők! - ők a másik felé egy kedves gesztust önmaguktól tenni, nehogy már, de ha nekik se tesz a másik vérig vannak sértve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!