Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha összeveszünk megy is mashova inni ?

Figyelt kérdés

Régóta együtt élünk,de még fiatalok vagyunk, sokszor volt ez a szitu és én már azt gondolom hogy ezt direkt csinálja...

Összeveszünk valami apróságon, ő felnagyitja kiakad, kiabál ,lehord mindennek, aztán meg elmegy inni haberokhoz ,majd vmikor jó későn vagy hajnalba haza jön. Másnap még tart nálam anduzzogás hogy ezt csinálja velem,hogy ő megtehet bármit,nem számít semmit, van hova menekülnie ha baj van és akkor leissza magát. Én már lassan utálom amikor már egy kicsit is iszik , nem szeretem a társaságát ha már ivott . Ha csak ketten vagyunk 99% hogy valami nem tetszik neki és Összeveszünk.

Szent este is ugyanez... ami nekem fontos lett volna hogy együtt jól ellegyünk...

Egy kis dolgon csúszott el minden este fele aztán bevágta a hisztit amit én nem tudok kezelni se meg utána már hiába mondok bármit nem vesz visszább és nem enged . Nem mondhatom el hogy nekem ez szarul esik, azt se hogy én hogy gondolom az egyből nem úgy van az nem jó, ahogy én gondolom.

Vmennyire meg én se engedek mert én meg nem tudok úgy tenni mintha semmi nem történt volna ,mintha semmi csúnyát nem mondott volna rám ,mintha nem nézne le .

Nem is érzek tőle mindig jót... olyan mint egy hullám völgy mikor milyen kedve van ,vagy mikor mit talál ki és hol nagyon szeret hol pedig gyűlöl.

De aztán meg azt mondja csak én gyűlölöm, mert amikor átvált tök cukiba és normalisba akkor én nem egyből leszek olyan ölelkezős meg puszilos,de aztán én is már elkezdem újból erzeni a nagy szeretetet és jön újból az hogy semmi nem jó, miért nem tudok ezt csinálni vagy azt,miért így, miért nem maradok még tovább fent ,miért nem iszok . És aztán kezdődik újból a rossz. Elmegy ,leiissza magát ,majd haza jön alszik ,másnap meg misemtörtént úgy viselkedik ....kikészülők tőle pedig szeretem de ilyenkor már utálom is.

Én olyankor egyedül voltam ,sírtam meg szarul éreztem magam, ő meg a haverjaival játszott kocsmazott beszélgetett majd haza jön mintha minden oké lenne, leszarva engem meg az érzéseim....

#fiú #párkapcsolat #Nem bírom vele
2022. dec. 25. 05:06
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Minek veszekedsz apróságon ?
2022. dec. 25. 05:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy alkoholista prolival élsz egyet, aki azért köt beléd, hogy legyen oka inni. Te nulla vagy a szemében, úgy is kezel.

Vagy lelépsz, vagy rövid időn belül meg is ver.

Ezt szánod magadnak?!

Ennyire tartod csak magad? Vele tervezed a jövődet?

2022. dec. 25. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fog mebváltozni.
2022. dec. 25. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Többe nézi az alkoholt mint téged. Mond neki hogy ha elmegy, ne jöjjön haza mert egy részeges pasival nem tudsz együtt élni. Ülj le vele és beszéld meg a dolgot. Azt olvasom a soraidból hogy nem sokáig vagytok, lesztek együtt.
2022. dec. 25. 07:55
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Természetesen ez normális. Ő ilyen.

Te viszont nem biztos, hogy az vagy, ha mindezek ellenére még vele vagy.

Jól gondolom, vagy igazam van?

2022. dec. 25. 08:21
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Azért veszekszik, hogy legyen oka haverozni és inni.. Jo nagy balek vagy.
2022. dec. 25. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, egy alkoholista a párod.
2022. dec. 25. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!