Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Friss házasok vagyunk,nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss házasok vagyunk,nem sikerült az újházi tyúkhúsleves,ezen összevesztünk,ez normális?

Figyelt kérdés

Első komolyabb veszekedés, de ajtócsapkodás tányérdobálás lett a vége.Azt vágta a fejemhez nem tudok főzni, de mit is várok egy olyan nőtől, akit az anyja csak eltartott,főzni sem tanított.

Nem tudtam uralkodni magamon egy tányért hozzá akartam vágni, de kirepült az ablakon.

Erre mérges lett és kiöntötte az udvarra a frissen készített levesem.Ezen lettem igazán mérges.Már elment itthonról, azt mondta haverjánál alszik

Írjak rá hogy nagyon sajnálom és megpróbálok neki megint főzni?

Nem szeretném ha ezért örökre megharagudna,fél éve vagyunk csak házasok.

Hogy lehet egy férfit ilyenkor megbékíteni?

2022. okt. 11. 19:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
89%
Gratulálok a párválasztáshoz. Ez nem férfi, hanem egy durcás kisgyerek. Egy FÉRFI nem csinál hisztit ilyenből.
2022. okt. 11. 19:18
 2/33 anonim ***** válasza:
8%

Eléggé életszerűtlen.

Első konfliktus esetén nem a haverhoz szoktak menni

a lányok, hanem fogják a paplant, párnát, és visszaköltöznek

a mamához.

Aggódj.

Rettegj.

Jön anyós a sodrófával. :D

2022. okt. 11. 19:18
 3/33 A kérdező kommentje:
Már írtam neki, hogy sajnálom hogy tányért akartam hozzávágni, jöjjön haza, ne haragudjon.Nem tudok így lefeküdni.
2022. okt. 11. 19:19
 4/33 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem elválni kéne, nem kibékülni 😂 Hogy bírtátok egyáltalán eddig?
 5/33 anonim ***** válasza:
96%
A fszom se békítgetné. Ha elment maradjon is ott. Amúgy meg minek téged vett el, ha a főzés a fixa ideálja? Tudta előtte is, hogy nem vagy konyhatündér.
 6/33 anonim ***** válasza:
95%
Tudod ki főzne egy ilyenre meg békítgetné. Jézusgyerele.
2022. okt. 11. 19:23
 7/33 anonim ***** válasza:
88%
Ez megint egy unalmas kamukérdés.
2022. okt. 11. 19:32
 8/33 Sunshinedoll ***** válasza:
97%
Hát, nem probléma igazából, legközelebb akkor majd megfőzi ő és akkor nincs konfliktus :)
2022. okt. 11. 19:35
 9/33 anonim ***** válasza:
98%

"jöjjön haza, ne haragudjon"

Ő ne haragudjon? Te egyáltalán nem becsülöd magadat és a munkádat? "kiöntötte az udvarra a frissen készített levesem"

Köztetek valami nagy baj van, a leves csak tünet.

2022. okt. 11. 19:35
 10/33 anonim ***** válasza:
89%

És ez most jött ki házasság után 🙄

De gagyi vagy kérdező , majd legközelebb kamuzz jobbat

2022. okt. 11. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!