Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss házasok vagyunk,nem sikerült az újházi tyúkhúsleves,ezen összevesztünk,ez normális?
Első komolyabb veszekedés, de ajtócsapkodás tányérdobálás lett a vége.Azt vágta a fejemhez nem tudok főzni, de mit is várok egy olyan nőtől, akit az anyja csak eltartott,főzni sem tanított.
Nem tudtam uralkodni magamon egy tányért hozzá akartam vágni, de kirepült az ablakon.
Erre mérges lett és kiöntötte az udvarra a frissen készített levesem.Ezen lettem igazán mérges.Már elment itthonról, azt mondta haverjánál alszik
Írjak rá hogy nagyon sajnálom és megpróbálok neki megint főzni?
Nem szeretném ha ezért örökre megharagudna,fél éve vagyunk csak házasok.
Hogy lehet egy férfit ilyenkor megbékíteni?
Hány évesek vagytok?
Meg ez komoly kérdés?
Mi akkor megspóroltunk egy vitát. Újházi tyúkhúslevest kell főzni az esküvő után elsőre? Én ezt nem is tudtam. Azt főztem amit éppen akkor kívántam várandósan.
A húsleves tényleg egyszerű, szerintem azaz a kaja amit elrontani nem lehet. Azt elmondta, hogy mi volt a baja vele?
Mennyi idő után házasodtatok össze?
Hogy nem derült ki eddig hogy egy indulatos s . ggfej?
Másrészt meg, ki a fakkom az aki levest akar enni? Az arra való h egy esküvőn, étteremben kitöltsék az emberek hasát vízzel hogy minél kevesebbet egyenek a drága kajákból. Esetleg néha jó amikor kint minusz 20 fok van akkor enni egy erőlevest.
Csinálj neki normális kajákat, pl. marhapörkölt, rántotthúst, pizza stb
Ezeket könnyű megcsinálni nem lehet elrontani mint egy levest ami kb sehogyse finom, mert egy sós lötty
Mellesleg ő is főzhet neked nyugodtan
Sztem semmiképp se kérj bocsánatot mert paraszt volt.
Tételezzük fel, hogy nem kamuzol, és szóról szóra így történt...
Ebben az esetben azt kívánom, hogy életed legnagyobb konfliktusa ez az legyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!