Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 évesen hol tudok normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen hol tudok normálisan ismerkedni?

Figyelt kérdés
Interneten nem szeretnék ismerkedni,szeretem a random találkozásokat,sajnos vége a nyárnak és a fesztiválszezonnak,ősszel / télen nehezebb mert nem igazán járok bulikba. Hol tudok barátkozni és ismerkedni 24-26éves fiúkkal? Viszonylag szépnek gondolom magam de egy átlagos lány vagyok,kedves vagyok,szeretek moziba járni,szeretem ha valaki valóban kedves és figyelmes,szeretem ha tudok közösen minőségi időt tölteni valakivel de sajnos nem igazán találkoztam eddig ilyen fiúval. Akik meg megfeleltek volna sajnos leléptek bugyuta indokkal.
2022. szept. 25. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Sehol

Ez a 21. század, az elidegenedés olyan magas szintű már, hogy az emberek ismerkedni, udvarolni se tudnak.

2022. szept. 25. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Valóban nem,és ez a számomra nagyon kiábrandító,el vagyok szomordva,vágyok valakire aki figyelmes,néha meglep apróságokkal,a télen együtt jégkorizunk,bekuckózunk és iszunk valami meleg italt,együtt elutazunk néhány helyre,bandázunk a barátainkkal,filmezünk..
2022. szept. 25. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Tinderen ismertem meg a párom, facebook csoportban a baráti köröm.

Nem nyekeregni kell össze-vissza, hogy hol nem akarsz ismerkedni meg hova nem akarsz menni és akkor talán sikerülni is fog.

2022. szept. 25. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ha interneten nem akarsz, akkor sehol.
2022. szept. 25. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Bárhol. Ha jársz fesztiválozni, akkor gondolom vannak barátaid, nekik szingli férfi ismerőseik, elmész bulikba, nem értem miért hagyod ki a lehetőséget, vagy akár egy italozást. Egyetemen/munkahelyen, ha sportolsz, van bármilyen hobbid megint széles a paletta.
2022. szept. 25. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy akarsz ismerkedni. Csak néha eszedbe jut, hogy egyedül vagy e hogy ez ciki, aztán akkor kiírsz egy kérdést és visszabújsz a barlangodba. Ismerem a fajtád, ha lenne is kapcsolatod, azt is ilyen kelletlenkedve ápolnád, mint amilyen kelletlenkedve finnyázod az ismerkedési lehetőségeket.
2022. szept. 25. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Facebook események, csoportok, ismerkedős/barátkozós "szolgáltatások", lehetőségek (google a barátod), kocsmák, szórakozóhelyek, különböző játékoknál haverkodás (pl. darts, csocsó, stb.), hobbijaid körüli közösségekhez, emberekhez való nyitás, beszélgetés velük.

Mivel te akarsz párt, neked kell nyitnod a másik felé, neked kell jelezned felé hogy nyitott vagy erre. Nem feltétlen egyből/első találkozáskor, hisz fogalmad sincs kivel állsz szemben, de nem is hónapokig húzva.

Türelmesnek kell lenni, nem görcsölni rajta és mindenekelőtt csinálni, nem feladni. Nagyon sok csalódás lesz, de meg kell szokni hogy hiába vagy el jól akár egész nap valakivel, lehet soha többet nem akar veled időt tölteni.

2022. szept. 25. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!