Gyakoris lányok, miért nem lehet már normálisan ismerkedni veletek?
1.5+ éve fedeztem fel, hogy gyakorinak van egy ismerkedős része is. Gondoltam kipróbálom, mert hát mit veszíthetek. Meglepetésemre rengeteg normális lánnyal sikerült beszélnem, sőt, randira is eljutottam nem egyszer és volt páromat is itt ismertem meg.
Mivel megint szingli vagyok és kész az ismerkedésre, gondoltam felnézek ide. Konkrétan ledöbbentem, hogy hova fajultak a dolgok... Pl láttam olyan kérdést, amihez hasonlót én 1.5 éve feltettem és rengeteg normális lány írt, viszont most csak szét savazták a kérdezőt a lányok. De a sok más kiírást olvasgatva is szépen látszik, hogy gyakorlatilag teljesen más a hangulat itt, mint annó. Ami azért elég szomorú, mert legalább volt egy hely, ahol lehetett személyiség alapján és őszintén meg hosszan beszélgetve párt találni...
Teljesen jogos, néha elfelejtem milyenek a fiúk egy anonim oldalon:/
Nem csak anoním oldalon. Én ha leírom, hogy milyen vagyok, akkor egyből kapom, hogy fix kamú, mert ilyen srác nem létezik.
Nagyon sok az érv és sajnos helytállóak.
Egyszer kiadtam magam kísérletből nőnek, kapásból 5-en írtak rám, egy ember meg elakart venni feleségül 4 levelezés után. Gyakorin is lehet ismerkedni, jelenlegi barátnőmet is ott ismertem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!