Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél több párkapcsolatot, és házasságot látok, tapasztalok, annál jobban erősödik bennem a tudat hogy nincs szükségem nőre. Ez normális?
Ahogy idősebb lettem, családi körökön belül is azt látom hogy a legtöbb nő, feleség kihasználja, kizsigereli a férjét.
Nemrég elkezdtem vendéglátásban dolgozni, felszolgálok, és beszélnem kell az emberekkel.
Nagy többségben a látott házaspárokról is ez a helyzet íródik le számomra.
Maradtak még normális nők vagy ne is reménykedjek?
Sajnos akik eddig párkapcsolataim voltak, egyik sem volt tartós és egyenrangú.
Normális, te ilyen vagy. Nem kötelező mindenkinek párkapcsolatban élnie.
Én a gyerekvállalással vagyok így. Minél többet látok belőle, annál kevésbé vágyom rá..
Pasasként mondom, ez erősen nem így van, de tény és való, vannak iszonyat ellenszenves, tenyérbemászó nők, provokatív, bunkó viselkedéssel.
Őket kerülni kell nagy ívben, puffogjanak csak lehetőleg magukban.
Tegnap én is láttam bevásárlás alkalmával jópár párocskát, őszintén sajnáltam pár srácot, amilyen nagyarcú, mégsem egy nagy szám libával mászkált az áruházban.
Tényleg a b.szhatnék ekkora nagy úr, hogy mindenféle nővel képesek egyesek összeállni?
Ha neked nem kell kapcsolat, az normális.
Jelenleg statisztikai alapon a nőknek éri meg kevésbé kapcsolatban lenni, ők ugyanis gyakrabban válnak családon belüli erőszak áldozatává, valamint sokkal több láthatatlan munkát végeznek. Tény, hogy a férfiak meg jobban keresnek, de ha hozzávesszük hogy ha a nők hátartásban végzett munkája mennyit érne forintosítva, akkor mindjárt más lenne a felállás. Na mindegy, ezt csak azért írom hogy az hogy te mit látsz meg hogy amúgy mit mutatnak a felmérések az két külön dolog, egy kapcsolatban általában nem a férfi a kizsigerelt fél. Ettől még te persze nyugodtan maradhatsz egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!