Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az együttélő párok egy része miért nem házasodik meg?
41.
És ez életed csúcspontja...? Ja tényleg "vót buli is".
Engem nem bosszant, csak érthetetlen, miért mondja valaki azt, hogy neki nem fontos a papír, amikor láthatóan de, hiszen házasságot imitál.
Nem mellesleg, én egész végig normális hangnemet ütöttem meg, te gúnyolódtál velem, csak mert kimondom az igazságot. Az igazság az fekete-fehér, nem lehet elmismásolni.
46.
Arra gondoltál, hogy ez csak egyszerű kedvesség esetleg poén amit nem is kellene túlgondolni ilyen mértékben?
A három gyerekes vagyok, egy ideje nem írtam, én nem gúnyolódok semmin. Szerintem ugyanarról beszélünk:
"Engem nem bosszant, csak érthetetlen, miért mondja valaki azt, hogy neki nem fontos a papír, amikor láthatóan de, hiszen házasságot imitál."
De hát ez az, nem imitáljuk, mi úgy érzzük, így is összetartozunk, papírtól mindentől függetlenül. A kapocs a lényeg, a megélt évek. Elfogadom, hogy akinek fontos a papír, az ezt nem érti.
Az apasági nyilatkozat más tészta. Ott tényleg jogilag nem a társamé a gyerek, nem örököl, stb, azt muszáj. Bár elismerem, annyira trehány lusta dögök vagyunk, hogy a három gyereknél kettőből utólag csináltuk, mert utolsó pillanatig halogattuk, aztán beindult hamarabb a szülés és"apa ismeretlen " volt. Az egy hetes gyerekkel rohangáltunk mindenhova, új születési anyakönyv minden. És egy percig sem azért, mert ne akarta volna elismerni, csak mi ilyenek vagyunk, mintha a fogunkat húznák ha intézni kell valamit. Valszeg ezért sem vagyunk házasok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!