Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tipikus pasitulajdonságok (együttélésnél)?
Mitől férfi egy férfi?
Eddig két pasival ismerkedtem idáig/voltam kapcsolatban.
Az egyik mérnök volt, túl szépen is írt, otthon takarított, figyelt a környezetére, tiszta cipő, figyelem, ilyenek jellemezték.
Ez működhettett volna, de inkább barátnak tekintettem.
A másik pasi egyedül él, takarít ő is, de ő nagyon pasis... ha váratlan vendég voltam, akkor láttam itt a pisifoltok is befigyelnek a wc körül, pasis edényei vannak inkább, és látszik rajta, kell mellé a nő, mert nincs fogalma sok dologról, amiről nem is kell a háztartás körül, az a nő dolga. És nála a cipő, ha nem is koszos, de a fehér már nem teljesen fehér.
A pasi (hülyegyerek) és a férfi tulajdonság két különböző dolog.
Én Viselkedésben (férfi), mint
- felelősségteljes gondolkodás,
- felelősség vállalása,
- odafigyelés,
- határozottság,
- szerény viselkedés, de nem szolgalelkűség,
- bátorság, de nem vakmerőség,
- törekszem a nő vágyainak kielégítésére reális keretek között,
- szeretkezésnél a nő orgazmusa az első,
- asszertiv kommunikációs módszert alkalmazom, mert mindent meg kell beszélni, igényesen kommunikálok, nyugodt hangnemben, tiszteletudóan,
- gondolkodási módszereket használok, hogy a felmerülő problémákat meg tudjam oldani,
- fontos tartom a humort, jókedvűséget,
- megoldásokban gondolkodom,
- a körülményeket úgy alakítom, hogy boldoggá tegyem a nőt,
- nem törekszem arra, hogy megváltoztassam a másikat, nem vagyok előítéletes, élni és élni hagyni szabályt követem,
- öltözködésben inkább ing, farmer, figyelve az esztétika szabályaira,
- nem a nő gondolkodását (ezt nem értik sokan), hanem a pillanatnyi érzelmi világát követem, így kiismerve a nőt,
- bár utalok takarítani, mosni, főzni, vasalni, de igyekszem ezeket igényesen ellátni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!