Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tipikus pasis dolog, vagy csak az én férjem ilyen?
Rám pl. ez nem jellemző (47F vagyok).
De szerintem ez tipikusan az, amit szeretettel, humorral jól el lehet viselni a másiktól.
Az én párom 2 nappal azután, hogy odaköltöztem az ő lakásába, ahol ő már 10 éve élt, már rajtam kereste a dolgait. Megjegyzem, okkal, mert azóta is én pakolok...
Rendmániás anyukája van, nem hiszem, hogy már változni fog a helyzet, tőlem is azt várja, amire szocializálták anno.
Én se találok meg soha semmit, amit nem én magam tettem oda, ahol annak szerintem a helye van.
Csajom is b-szogat emiatt, de csak poénból, nem veszi komolyra :D
Ahogy én se piszkálom komolyan olyan dolgok miatt, amik meg engem zavarnak, én is csak poén szinten szólogatok be neki :)
Így nevelte az anyja, aki mindent megtett helyette, csak az evést-ivást hagyta a fiára. Türelemmel, szép szóval "átnevelheted", de kiabálással biztos, hogy nem.
Ffi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!