Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy nem figyel a személyes higéniájára?

Figyelt kérdés

A párom alapvetően odafigyel arra, hogy ápolt legyen, de sajnos nem fürdik minden nap és úgy kell neki szólni, hogy mosson fogat, mert elfelejti. Ti hogy közölnétek vele finoman és bántás nélkül?

19/L vagyok, a párom 20/F

2023. júl. 7. 11:25
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
78%
Kevés ideje van - aha, persze, csak igénytelen, és könnyebb erre fogni :D
2023. júl. 7. 15:19
 22/45 anonim ***** válasza:
90%

Alapvetoen odafigyel? :))))))

Mi lenne ha meg oda se figyelne?

Nem tolna le a gatyat kaka elott?

Menekulj….

2023. júl. 7. 16:31
 23/45 anonim ***** válasza:
75%
Miert vagy ilyen igénytelen emberrel egyáltalán 💀💀
2023. júl. 7. 17:18
 24/45 A kérdező kommentje:
Olvassátok el az összes hozzászólást mielőtt irkáltok. Megemlítettem, hogy nem volt mindig ilyen. De mostanában eléggé ki van készülve szegény, nem tudom mi lehet vele. Ahelyett, hogy mindenki bántó hozzászólást írna, válaszolna arra, amit kérdeztem. Köszi.
2023. júl. 7. 17:32
 25/45 anonim ***** válasza:
70%
Nem csak igénytelen vagy hanem ostoba is... 😑
2023. júl. 7. 17:57
 26/45 A kérdező kommentje:
Most már én vagyok igénytelen. Gratulálok az értelmi szintedhez gyökér
2023. júl. 7. 18:41
 27/45 anonim ***** válasza:
74%

"minden nap éjfélkor ér haza munkából és másnap nincs szinte semmi energiája."

Hánykor megy dolgozni?

Minden nap munka utáni másnap van, tehát állandóan fáradt. Ettől lehet depis is.

Persze attól még a tisztaság kell, sőt gyógyít is.

2023. júl. 7. 19:00
 28/45 A kérdező kommentje:
Végre egy normális hozzáállású válaszoló. Délután jár dolgozni, nagyon későn ér haza hajnal körül. Pörgős és nagy odafigyelést igénylő munkája van.
2023. júl. 7. 19:04
 29/45 A kérdező kommentje:
Ti meg menjetek már máshova károgni! Mit kell bántani a másikat... Full érzelmi nulla itt majdnem mindenki. Normális válasz meg alig.
2023. júl. 7. 20:03
 30/45 A kérdező kommentje:
Imádom ezeket az ostoba vakon ítélő embereket. Remélem jól esik, hogy kiírod magadból az unalmat. Pofázhatsz nekem személyes dolgokat, ha megismersz. Addig meg maradj meg a lyukadban és kritizálj olyat, akit ismersz!
2023. júl. 7. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!