Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú - személyes találkozás nélküli - netes kapcsolat után milyen az első találkozás?
Kinek van tapasztalata ilyesmiben?
Egy pár vagyunk,úgy is viselkedünk,beszélünk egymással,de még soha nem találkoztunk.
Lehet az első találkozás alkalmával olyan meghitt,közvetlen stílusban viselkedni mintha már ezerszer láttuk volna egymást vagy normális a megilletődöttség,visszafogottabb viselkedés?
Tudjuk,hogy ez szerelem,de mehet ez minden átmenet nélkül testközelből is?
Élőben mindenki más, nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy ott nem úgy fog működni a dolog, mint neten.
Mi 4 nap beszélgetés után találkoztunk, de már ekkor is fura volt picit.
Találkozás nélküli hosszú ismerkedés során mindenkiben kialakul a másikról egy idealizált kép, ami legtöbbször különbözik az igazitól, így ha sokáig vártok, élőben nagy csalódás lehet a vége. Persze ez nem törvényszerű.
#3:
Nem csak neked fura.
Anélkül, hogy élőben látnád a másikat, ilyen mély kapcsolatot szerintem sehogy sem lehetne ápolni.
Nagyon furcsa lesz, nem fog olyannak tűnni, mintha már régebb óta ismernétek egymást interneten keresztül. Igazából olyan lesz az első találkozás, hogy mindenképpen meglepetés fog érni, hol pozitív, hol negatív.
Kicsit meg voltunk illetődve mind a ketten, én körülbelül a 4-5. randitól kezdtem azt érezni, hogy megint közelebb áll hozzám, pont úgy, mint a neten. :)
"a nő meg a hapsi éveken keresztül csak neten beszéltek"
És a szex az kimerül az önkielégítés szintjén?
#10:
2015 van, biztos skype-n maszturbálnak egymás előtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!