Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hosszú - személyes találkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú - személyes találkozás nélküli - netes kapcsolat után milyen az első találkozás?

Figyelt kérdés

Kinek van tapasztalata ilyesmiben?

Egy pár vagyunk,úgy is viselkedünk,beszélünk egymással,de még soha nem találkoztunk.

Lehet az első találkozás alkalmával olyan meghitt,közvetlen stílusban viselkedni mintha már ezerszer láttuk volna egymást vagy normális a megilletődöttség,visszafogottabb viselkedés?

Tudjuk,hogy ez szerelem,de mehet ez minden átmenet nélkül testközelből is?

2015. máj. 16. 12:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Én párommal majdnem öt évig tartottam a kapcsolatot neten, mire először találkoztunk. (Habár mi eleinte barátok voltunk, de téma szempontjából mellékes.)

Persze függ attól is, hogy mennyi ideje tart a dolog, meg hogy ti mennyi idősek vagytok, de "hosszú" netes kapcsolat után lehet ugyanolyan meghitten viselkedni személyesen is.

Én magam először borzasztó zavarban voltam személyes talinál, totál kibuktam már azon, hogy kaptam egy ölelést (pedig nem vagyok már kamasz), de néhány óra után ez tovatűnt mindkettőnk részéről. :) A kezdeti zavartságot kell csak túlélni, utána rendben lesztek. Ebben segíthet pl., ha valami aktívabb randihelyet szerveztek, nem mozi vagy hasonló, hanem olyan, ahol egyébként is beszélgettek, van lehetőség feszélyezettség nélkül egymáshoz szólni, egymáshoz érni. Mi pl. koncertre mentünk. Megvolt az indok arra is, hogy átöleljen, védjen a tömegtől, és én sem éreztem azt, hogy úristen, rám mászik... :)

Szóval, én azt mondom, működhet. Hajrá! :)

2015. máj. 16. 17:51
 22/29 anonim ***** válasza:

Nálam is volt ilyen. Neten beszélgettünk, ráadásul csak írásban. kb 3 hónap után találkoztunk. Hát jó nagy pofára esés volt belőle végül. Ameddig nem találkoztunk, olyannak mutatta magát, aminek köze nem volt a valósághoz.

Még a távkapcsolat sem nevezhető normális kapcsolatnak. A netes kapcsolat meg még annyira sem. Nem lehet rendesen megismerni így a másikat.

2015. máj. 16. 19:51
 23/29 anonim ***** válasza:

hát a hosszú az relatív, mi kb 2-3 hétig dumáltunk neten.

utána döbbenet volt a találkozás, minden várakozásomat felülmúlta...egy év után véglegesen összeköltöztünk.

6 és fél éve vagyunk együtt.

35/L

2015. máj. 18. 14:13
 24/29 anonim ***** válasza:
2 hónapig beszéltem skypeon egy fiúval. Csak írkáltunk, de láttam róla képeket és még videót is. Mikor végre felmentem utána Pestre és taliztunk.... hát azóta már nem beszélünk. :D A kémia amiről azt hittem megvan nem volt meg. :)
2015. máj. 18. 18:55
 25/29 anonim ***** válasza:

Mi kb. 2 év mindennapos skypolás után találkoztunk. Nem voltak elvárások. Barátok voltunk, de remegett a kezünk a skypos beszélgetések előtt vagy alatt. Lehet hívhatnánk szerelemnek is. Találkoztunk és mindketten máshogyan képzeltük el a másikat. Bár én róla képet nem láttam. Ő rólam igen. Más a mimika, a gesztus. A másik járása. Kisugárzása, illata. Ezek fontos dolgok. Ez a meglepetés része. Nem éreztem vonzónak, de szerettem. Rögtön tudtam mikor a szemébe néztem.

Egy 3 napos házibulira hívott magához. 5 percig tartott a kettesben töltött idő a találkozásunkkor. Aztán ott voltak a barátai, akiket internetről valamennyire ismertem. Buliztunk, beszélgettünk. Majd estefelé kettesben is tudtunk időt eltölteni. (Ezt vártam a legjobban). És mindent ott folytattunk ahol abbahagytunk. Nem számított a kinézet, az addig eltöltött netes idő, az ott szerzett élményeink sokkal erősebbek voltak ettől. 2 évig még elhúztuk az időt fél éves találkozásokkal (túl nagy volt a távolság, nem hittem a távkapcsolatokban, úgy gondoltam mindketten szenvedünk így, összeköltözni meg nem tudunk), aztán úgy éreztük megpróbáljuk együtt. Eltelt még 2 év, ilyen 6-8 hetenkénti találkozásokkal. Bár volt olyan, amikor akár 2 hónapot is együtt lehettünk folyamatosan. Aztán összeköltöztünk. Fél év telt el azóta. Érzem, hogy számomra ő az igazi. Babát tervezünk :)

És ahogy telik az idő egyre szebbnek látom! :)

2015. máj. 19. 18:53
 26/29 anonim ***** válasza:

21-eshez hasonló a sztorink.

Mi egy online RPG-nben ismerkedtünk meg, ott összejköttek a karaktereink. :D

Aztán személyesen (cseten személyesen, nem karakterekként) is elkezdtünk beszélgetni, barátkozni. Ez így ment másfél évig.

Közben a kis netes szerepjátékos társaság már fogadásokat kötött arra, hogy mi valóban egy pár vagyunk-e .

Nem voltunk- hevesen tiltakoztunk még a felvetés ellen is!

Aztán az első BARÁTI találkozónk olyan jól sikerült, hogy összeházasodtunk :D

2015. máj. 22. 12:51
 27/29 anonim ***** válasza:

Én fél évig chateltem facebookon egy fiúval, amikor írt, csak unatkozás miatt írtam vissza neki.Milyen jól tettem..furcsa belegondolni, életem első szerelme és még a mai napig tart..én meg majdnem nem mentem el a találkára félelem miatt.. :)

Életem legeslegjobb döntése volt!!!!

2015. jún. 1. 02:09
 28/29 anonim ***** válasza:
#27: bár más is olyan lenne, mint te.
2015. jún. 1. 02:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Én már csalódtam a netes ismerkedésben előtte, ezért is nem mertem elmenni, féltem, hogy neki sem fogok tetszeni, mert fél évig mindent egymással osztottunk meg, 2 percenként, betegesen küldtük az üzeneteket meg telefonlátunk.És féltem, hogy ennek vége lesz.Furcsa, de én már találkozás előtt szerelmes voltam :D És egyre jobban a mai napig, szóóóval emberek, van remény még!! :) 27-es voltam
2015. jún. 1. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!