Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú - személyes találkozás nélküli - netes kapcsolat után milyen az első találkozás?
Kinek van tapasztalata ilyesmiben?
Egy pár vagyunk,úgy is viselkedünk,beszélünk egymással,de még soha nem találkoztunk.
Lehet az első találkozás alkalmával olyan meghitt,közvetlen stílusban viselkedni mintha már ezerszer láttuk volna egymást vagy normális a megilletődöttség,visszafogottabb viselkedés?
Tudjuk,hogy ez szerelem,de mehet ez minden átmenet nélkül testközelből is?
Ki lehet jelenteni,hogy egy pár vagyunk ha egyszer mindketten ezt érezzük,legfeljebb koppanni fogunk,de pont erről szól a kérdés.
Tulajdonképpen nem is tart olyan hosszú ideje csak elég gyorsan haladtunk és olyan mintha már ezer éve ismernénk egymást.
Mindketten érezzük a kételyt csak nem beszélünk róla,ezt sehogy máshogy nem tudjuk kideríteni csak ha találkozunk.Lesz ami lesz.
Nekem múltkor volt egy érdekes találkozásom egy fiúval. Neten ismertem meg, beszélgettünk chat-en, utána teló számot cseréltünk, azt hittem szimpatikus vagyok neki -igy meg úgy jött nekem ezzel meg azzal- és megbeszéltünk egy találkát (szóltam neki hogy hamarabb érkezek, de abszolút nem sietett...), majd miután meglát mint akinek kitépték a nyelvét a helyéből... Pedig érdekes, nem vagyok bányarém, egy erős átlagos lány vagyok (még senki nem mondta rám hogy csúnya lennék).
Na mindegy. Egész végig magáról beszélt, én téma még véletlenül sem voltam, vagy mikor én is meséltem egy egy sztorit, azonnal magára terelte a szót. Kinos volt ez amúgy, meg a sok hallgatás. Utána ráfogtam arra hogy késő van, haza kell mennem (már amúgyis zárt befele a kávézó), elköszöntünk egymástól (és még ezek után volt képe, gondolom udvariasságból, azt mondani hogy még beszélünk)... Hát, azóta még vélelenül sem beszéltünk, se chat-en, se telón.
Nem bánom, abszolút nem jön be egy ilyen figura, még barátság szempontjából sem ! :)
Nemtartozikrád
Találkozás előtt nem volt semmi gyanús jel,nem is feltételezted róla,hogy másnak próbálja láttatni magát mint amilyen?
"... Tulajdonképpen nem is tart olyan hosszú ideje csak elég gyorsan haladtunk és olyan mintha már ezer éve ismernénk egymást.
Mindketten érezzük a kételyt csak nem beszélünk róla..."
Elég gyorsan haladtok. Miben?
Érzitek a kételyt ....
Ahogy folytatod az nagyon nagy hiba! Miért nem beszéltek róla? Ez visszaüthet!
Szerintem totál más lesz a pasi. Eleve másként viselkedik mindenki szerintem chaten, kamerában, stb. Van aki könyebben megnyilik pl-ul, mint személyesen.
És hogy milyen irányban lesz másabb? Hát azt csak akkor tudod meg ha végre taliztok! Én szurkolok, hogy jo irányba forduljon!
#17 vagyok
jo menjünk bele! Azt hittem értelem szerü! "... másként viselkedik mindenki..."
Uniszex a válasz!
De nem válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!