Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen volt eddig a legkülönle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt eddig a legkülönlegesebb, legérdekesebb, legmeghökkentőbb pár akit valaha láttatok (személyesen)?

Figyelt kérdés

2020. szept. 25. 12:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nő: teljesen kitetoválva ( arca is), sok piercing (szemöldök, fül), hosszú műköröm, fenék alá érő szőke haj, rengeteg ékszer.

Pasi: átlag alatti szürke kisegér.

Jó pár éve házasok már, de a nő a legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam.

2020. szept. 25. 13:02
 2/21 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon csúnya arcú, iszonyú dagadt, kopasz pasi nála 10 évvel fiatalabb erős közepes csajjal. Nem, nem gazdag egyikük sem.

Igénytelen öltözékű, kövér, mikiegér formában kopaszodó pasas FULLOS nővel.

Fiatal szomszédom összejött a volt általános iskolás osztálytársának az apjával. A pasas öreg, tehetetlen és csóró.

2020. szept. 25. 13:04
 3/21 anonim ***** válasza:
98%

Van a városban egy páros, ahol a férfi leginkább olyan arcra és megjelenésre, hogy akármikor elmehetne komolyabb erőlködés nélkül Shrek hasonmásnak. A barátnőjének pedig olyasmi arca van, mint a lovaknak, ráadásul egyszemöldökű.

Most biztos valami lúzerekre gondoltok, de nem. Ők boldogok, legalábbis annak tűnnek, és mivel nem ilyen tipikus pózerek, ezért őszintének tűnik a dolog. Irigyelhető személyek.

2020. szept. 25. 13:29
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Repülőgépen utazva gyönyörű szép, vékony, 185 cm magas nő, mellette 170 cm-es arab faszi.

Plázában dolgozó 20 éves gyönyörű pultos lány, párja 50 éves, ősz hosszú hajú, bőrdzsekis, rövid szakállas csávó. Olyan motoros öltözéke van.

2020. szept. 25. 13:34
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
A testileg (és pláne szellemileg) nem különösebben fejlett, erőltetetten kislányos/cukiskodó stílusú gimnáziumi évfolyamtársam kb 11. osztályban a 40-45 körüli aputestű, elvált, kétgyerekes vőlegényével.
2020. szept. 25. 13:55
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy házaspár, ahol a férfi átoperáltatta magát nőnek és továbbra is a családjával élt. Régen vmi tv műsorban is szerepeltek. Két kamasz srácot neveltek. Érdekesek voltak így együtt a tescoban gyakran vásároltak együtt.

A nő egy középkorú szerény külsejű nő, a fickó meg egy kopaszodó, hosszú hajú,pántos top meg mini szoknya.

Először azt gondoltam jesszus...Ez mi?

És évekig láttam őket kb hetente.

Totál normális hétköznapi pár voltak. Szépen beszéltek egymással és a legfurább az volt hogy a két gyerek is gyakran ment velük.Tök természetes volt számukra ez az egész.

Pedig azt gondolnám, hogy pont abban a korban voltak, hogy semmilyen szinten nem akarnának ebben nyilvánosság előtt részt venni.

Pedig biztos érte őket Ez miatt sok csesztetés suliban.

De látszólag egy átlagos család volt.

2020. szept. 25. 14:08
 7/21 Noren1989 ***** válasza:
88%
#4, Szeged, Àrkàd?
2020. szept. 25. 14:13
 8/21 anonim ***** válasza:
97%

7.

Igen! Ott a legalsó szinten a közepén van egy ilyen kis kávézó, szendvicsező, ami elé ki lehet ülni miután a pultban vásároltál.

Ott dolgoztam a kötelező szakmai gyakorlatom idején az Árkádban 3 hónapig és volt szerencsém szinte minden nap látni őket.

2020. szept. 25. 14:24
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Velem egyszer történt meg olyan, hogy már azon gondolkodtam, hogy rendőrt hívok, mert azt hittem, egy pasas zaklat egy nőt a buszon, mert annyira nem egy kategória voltak - és nemcsak alap külsőre, hanem igényességre, viselkedésre is... aztán egy elejtett szóból kiderült, hogy járnak.

A nő magas, nőcisen öltözködő (nem k...s, de azért csinos öltözetben volt - nem durván rövid miniruha, magassarkú cipő, vasalt haj, smink), szép arcú, ápolt, kb. 23-25 éves. A pasas nála alacsonyabb, kráteres és beesett arcú, koszos kezű, full igénytelen, szakadt (nem divatosan, hanem konkrétan szakadt) bőrkabát, cigiszag, cigitől sárga fogak. Jó erősen markolászta a nőt a buszon, az meg... az elején azt hittem, nem mer védekezni. Aztán kiderült, hogy hát max. valszeg picit cikinek tartja az ilyen nyilvános tapit, de úgy koncorászott meg nevetgélt a pasival, olyan neveket hívták egymást, hogy egyértelmű, hogy járnak vagy legalábbis vmi van köztük.

2020. szept. 25. 15:24
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
ja, azt kifelejtettem, hogy a nő kb. modell alkatú, a férfi meg vékony, ez a 40 és 70 között bárhol lehet, mert az igénytelenségtől nem lehet megállapítani, milyen korú típus, haja elkezdett már őszülni (és ilyen csimbókos volt).
2020. szept. 25. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!