Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt eddig a legkülönlegesebb, legérdekesebb, legmeghökkentőbb pár akit valaha láttatok (személyesen)?
Egy pasi, aki nem néz ki rosszul, jó alakja, munkája és fizetése is van, az élettársával, aki kicsit duci, és smink nélkül nem néz ki jól.
Magas, vékony férj alacsony, kövér féleséggel.
Távkapcsolat egy külföldön élő magyar lány, aki nem csúnya, és egy Magyarországon kisebb fogyatékossággal élő külföldi férfi között (nem ugyanabból az országból származik). Nem ezért fura ez a kapcsolat szerintem, hanem talán inkább azért, mert ismertem őket, és a viselkedésüket érdekesnek találtam. Azt nem tudom, hogy most mi van velük, főleg így a Covid alatt.
Nekem nem is a külső alapján nem összepasszoló párok a furák mert szerintem egyértelmű hogy a nőknek nem a külső a legfontosabb szempont amikor párt választanak, legalábbis biztosan nem olyan fontos mint férfiaknak. Ennek már csak evolúciós okai is vannak. Hiába tökéletes testű egy férfi ha amúgy egy lúzer és semmit nem tud megteremteni a nőnek. Régen egy nő ha a szép lúzernek szült, nem sok eséllyel élte túl a gyereke. Az átlagos kinézetű de törzsfőnöknek vagy más magas rangú vagy élelmes férfinek szült gyerek viszont sokkal nagyobb eséllyel él túl.
Mivel a férfiak teremtették meg elsősorban a biztonságot, a nőnek szinte kizárólag csak a gyerekneveléssel kapcsolatos tulajdonságai számítottak: a külső/egészség hogy jó génjei legyenek, élje túl az anya is és a gyerek is a szülést, ill. hogy kedves/gondoskodó típus legyen a nő, hogy megfelelően tudja ellátni/nevelni a picit. A többi tulajdonsága kb lényegtelen. A hűség még jó lenne persze, de annak csak a látszata is elég a túlélés szempontjából, ezért is jobban tudnak hazudni a nők.
Ami viszont nekem nagyon fura pont a fentiek miatt: a jó csaj - lúzer csávó párosítás. Ismertem egy párt, a csaj nemhogy a jobb kategória volt (mondjuk nem is 10-es), de diplomás és magas pozícióban dolgozott nagyon jó fizuval egy bankban. A csávó meg hűtő és légkondiszerelő szakmunkás, mindig anyagi gondokkal küzdött, alkoholista, hipochonder, nyámnyila és átlagos külsejű. Na ilyenkor gondolom hogy az evolúció félrecsúszott.
Ilyenkor max arra tudok gondolni hogy a nő az apjára emlékeztető tipusú csávót keres.
Amúgy a hasonló gének is vonzzák egymást. Simán pároknál kevésbé, de házastársaknál sokkal gyakrabban veszem észre azt hogy a pár arcra annyira hasonlítanak egymásra hogy akár tesóknak is hihetném őket.
18-20 körüli srác , kövér ,hörcsög képű ,hosszú zsíros hajú tipikus nyomi tini küllemű ember. Egyszerre két gyönyörű nővel támasztotta a falat, mindkettőt a derekánál fogta és először az egyikkel aztán a másikkal csókolózott. :D
Valszeg olyan dumája lehet a srácnak , hogy még én is le akarnám szopni ha hozzám szólna.
Rafinált zsivány seftelős, jo dumás, barkit befolyasolni manipulálni tudó, de extra helyes srác, aki váltogathatja a nőit, komoly kapcsolatban egy ostoba naiv feltekeny semmiről nem tudó, siman atverhető, bepalizhato nővel.
Aztan szakitottak ugyan. De azota sem ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!