Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy nem figyel a személyes higéniájára?

Figyelt kérdés

A párom alapvetően odafigyel arra, hogy ápolt legyen, de sajnos nem fürdik minden nap és úgy kell neki szólni, hogy mosson fogat, mert elfelejti. Ti hogy közölnétek vele finoman és bántás nélkül?

19/L vagyok, a párom 20/F

2023. júl. 7. 11:25
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
81%
Állítson be rá ébresztőt... Gyökér
2023. júl. 7. 12:09
 12/45 anonim ***** válasza:
86%

3 perc egy zuhanyozás, 2xpár perc 2 fogmosás (egy napba mé 3 is beleférhet).

Ennyit csak megér a dolog?

2023. júl. 7. 12:15
 13/45 anonim ***** válasza:
77%
Te nyuszi! Tényleg ez volt a legjobb az összes közül? 🤦
2023. júl. 7. 12:16
 14/45 anonim ***** válasza:
71%

Megkérdezném: fogmosás, fürdés? Azért ezt, ha siet az ember 15 perc alatt el lehet végezni.

10 perc fürdés, 5 perc fogmosás.És akkor túlbecsültem a dolgokat, mert ha nagyon siet valaki, akkor egy gyors zuhany 5 perc alatt megvan.

2023. júl. 7. 12:49
 15/45 anonim ***** válasza:
36%
Ez depressziokor is gyakori fentallo problema lehet.
2023. júl. 7. 13:40
 16/45 anonim ***** válasza:
36%

A fogmosás egyszerű: végezzétek együtt, és még mókázni is lehet.

A higiénia? Ki kell mondani feléje, hogy változnia kell, kell a mosaakodás, mert épp most meleg van, így befülled az ember, stb., és nemcsak magára, de a környezetére is figyelnie kell.

2023. júl. 7. 13:47
 17/45 anonim ***** válasza:
92%
19 éves vagy, bármiben fogadni merek, 10 év múlva, amikor eszedbe jut ez a pasi, borsózni fog a hátad és fogni fogod a fejed, hogy hogy lehettél ekkora hülye, hogy egyáltalán leálltál vele, és ahelyett, hogy kerestél volna egy normális férfit, ilyen igénytelen tetűre pazaroltad az idődet, akinek olyan alapvető dolgokért kell szólni, amiért már egy 7 évesnek sem.
2023. júl. 7. 14:03
 18/45 A kérdező kommentje:

Szoktam neki mondani, hogy csináljunk vicces dolgokat és mossunk együtt fogat, de sokszor csak nincs kedve hozzá.

15-ös, erre nem is gondoltam, most, hogy mondod, tényleg észrevettem, hogy szomorkásabb. Nem volt mindig ilyen. A fogmosás régebben is probléma volt, hiszen nem nagyon noszogatták soha, nem volt minta amit követett volna. Zűrös az apjával a kapcsolata aki alkoholista és nem ad magára szinte egyáltalán. Szerintem nem nem érdekli, csak egy kis segítségre van szüksége és megértésre.

2023. júl. 7. 14:06
 19/45 anonim ***** válasza:
89%

Még hogy nincs ideje fürdeni?

Beáll a tus alá,plusz fogmosás,max 10 perc és kész is van!

Szimplán igénytelen!

2023. júl. 7. 14:06
 20/45 anonim ***** válasza:
91%

Mi az, hogy nincs ideje? Hazaesik éjfélkor a melóból, retkesen, izzadtan, az út porával, és nincs arra magától igénye, hogy ne így feküdjön be az ágyba? Meg mi lehet annak a csókának a szájában ugyanezzel a mentalitással?

A se.ggét is ilyen alaposan törli ki, időhiányra alapozva.

Ne haragudj, ez hányinger, ez nem időhiány kérdése, de az is téged minősít, ha ez neked megfelel...

2023. júl. 7. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!