Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy nem figyel a személyes higéniájára?
A párom alapvetően odafigyel arra, hogy ápolt legyen, de sajnos nem fürdik minden nap és úgy kell neki szólni, hogy mosson fogat, mert elfelejti. Ti hogy közölnétek vele finoman és bántás nélkül?
19/L vagyok, a párom 20/F
3 perc egy zuhanyozás, 2xpár perc 2 fogmosás (egy napba mé 3 is beleférhet).
Ennyit csak megér a dolog?
Megkérdezném: fogmosás, fürdés? Azért ezt, ha siet az ember 15 perc alatt el lehet végezni.
10 perc fürdés, 5 perc fogmosás.És akkor túlbecsültem a dolgokat, mert ha nagyon siet valaki, akkor egy gyors zuhany 5 perc alatt megvan.
A fogmosás egyszerű: végezzétek együtt, és még mókázni is lehet.
A higiénia? Ki kell mondani feléje, hogy változnia kell, kell a mosaakodás, mert épp most meleg van, így befülled az ember, stb., és nemcsak magára, de a környezetére is figyelnie kell.
Szoktam neki mondani, hogy csináljunk vicces dolgokat és mossunk együtt fogat, de sokszor csak nincs kedve hozzá.
15-ös, erre nem is gondoltam, most, hogy mondod, tényleg észrevettem, hogy szomorkásabb. Nem volt mindig ilyen. A fogmosás régebben is probléma volt, hiszen nem nagyon noszogatták soha, nem volt minta amit követett volna. Zűrös az apjával a kapcsolata aki alkoholista és nem ad magára szinte egyáltalán. Szerintem nem nem érdekli, csak egy kis segítségre van szüksége és megértésre.
Még hogy nincs ideje fürdeni?
Beáll a tus alá,plusz fogmosás,max 10 perc és kész is van!
Szimplán igénytelen!
Mi az, hogy nincs ideje? Hazaesik éjfélkor a melóból, retkesen, izzadtan, az út porával, és nincs arra magától igénye, hogy ne így feküdjön be az ágyba? Meg mi lehet annak a csókának a szájában ugyanezzel a mentalitással?
A se.ggét is ilyen alaposan törli ki, időhiányra alapozva.
Ne haragudj, ez hányinger, ez nem időhiány kérdése, de az is téged minősít, ha ez neked megfelel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!