Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok gonosz,és követelőző azért, mert szeretnék egy olyan otthont teremteni,ahol jó élni?
Figyelt kérdés
Az aktuális pasim a napokban vágta a fejemhez,hogy emiatt nem fogok senkit sem találni,mert nem bírnák elviselni,hogy "követelőzöm". Kérdezem én,az miért követelőzés, ha azt kérem tőle,hogy jó lenne,ha kiszutyakolná maga utána fürdőt? Vagy kidobná a büdös zoknit a szennyesbe? És az miért gonoszság,ha fel merem hozni,hogy lusta, és rendetlen? Miért kell ezen megsértődni,ha egyszer az?Seemilyen különleges igényem nincs ( drága ruhák,ékszerek,luxus dolgok),mindössze ennyi, amit leírtam d emég ezt sem tudja teljesíteni.2023. júl. 7. 10:36
21/25 anonim válasza:
Ha csoro rend tarto lenne az lenne a baj..
22/25 anonim válasza:
Összejöttél az exemmel? :'D
Aki ilyen igénytelen, hogy elvan a disznóólban, az nem fog megváltozni, menekülj...
23/25 anonim válasza:
#20 Nekem csak a hülyeség fáj, ami az idióta pofádból jön kifelé. Neked férgecském, nem osztottak lapot. A saját szinteden vergődő állatokkal társalkodjál. A te szinted, az alja, mocskos, undorító, rothadó belsejű "lények", mint ami te vagy. Úgyhogy azokkal vegyülj, ne a normális emberekkel. ;)
24/25 anonim válasza:
#23 Ha fáj a hülyeség, akkor húzzál bőrt a fogadra.Jelezném, hogy te kezdtél el nekem írogatni, én tudomást sem vettem arról a retkes, szánalmas, undorító, lusta, igénytelen létezésedről.
Te nem vagy ember, pláne nem normális.Röfögjél az ólban a fajtádban.
25/25 anonim válasza:
#24 Igen, fáj a hülyeség, így inkább téged kussoltatlak el. Az célravezetőbb. Te kezdtél el egy normális embert, a kérdező barátját szidalmazni, egyébként tudomást sem vettem arról a szánalmas, aljadék, gusztustalan, rothadó létezésedről. Persze kell ahhoz egy bizonyos igényszint, gerincesség, hogy valaki ne kezdjen el egy olyan embert szidni, aki nincs itt, hogy megvédje magát. Sajnos ezek közül benned semmi sincs meg. Te nem vagy ember, csak egy egyszerű féreg. Kotródj vissza a lyukadba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!