Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogtatok gyanút, hogy csal a párotok?
Szakítást provokált, mindent megtett hogy elhagyjam és az ellenkezőjét mondta, hogy szeret ne menjek el, menjek ki, de közben verte az ajtót, hogy agyon akar verni. Szóval ha kinyitom agyonver, mert hát ő féltékeny.
Nem is volt ellentétes kicsit sem a viselkedése azzal, hogy ő velem akar lenni.
Ő nőzött, de ő a féltékeny, ő akarja a kapcsolatot de közben erősen esz róla hogy elüldözzön a rohamaival is, meg mással is.
Pl amikkel korábban udvarolt, azokat megvonta, ellenkezőjét mondta. Pl eleinte hogy segít támogat aztán meg azt hogy tartozom neki.
Mindent ugy csinált hogy ne akarjak vele lenni de ugy nézzen ki mintha ő velem akarna lenni.
Ő arra megy hogy őt kell elhagyni, ő legyen az áldozat, miközben ő teszi rommá az egészet és kényszeríti a másikat kilépni.
Kívancsian várom, a másik nőnek mikor húz be a lovebombing után, nem kell neki sok, levetnie az álarcát.
Volt egy hely, ahova járt alkalmival dolgozni. Egyre többet. Állítása szerint ide csinosabban kellett öltözni ezért más ruhákba járt. A fehérneműit is lecserélte szexisebbre. (Volt hogy munka után ment a szeretőjéhez, volt, hogy eleve nem dolgozni ment, hanem a faszihoz)
Jóval többet találkozott kettesben a "barátnőjével", azzal az indokkal, hogy magánéleti gondjai vannak a bnőjének és azt nem akarja a bnő előttem megbeszélni (mint kiderült, akkor is a szeretőjéhez járt)
Vibere, messengeren elérhető volt az állapota, de amikor ráírtam vagy nem válaszolt, vagy elérhetetlen lett.
Gyakran járt egyedül biciklizni, amikor én dolgoztam, mert "fájnak a lábai és a biciklizés jót tesz neki" (áttekert a szomszéd faluba a faszijához)
Szinte mindenben talált valami hibát, akármit csináltam, semmi nem volt jó neki.
Kevesebb lett a szex, hol ezért, hol azért: fáradt, beteg, veszekedtünk... (megvolt neki máshol, hetente többször is)
Csak hónapokkal a válásunk után derült ki, kb 1 évvel azután, hogy elköltöztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!