Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, komoly kapcsolatban milyen gyakran igényeltek talpmasszírozást a pasitoktól?
Figyelt kérdés
2023. máj. 25. 07:53
1/9 anonim válasza:
Soha nem kértem meg rá a párom 7 év alatt. Nincs rá igényem.
2/9 anonim válasza:
Hetente megkérdezed.
Továbbra sem igénylem, sőt kifejezetten taszít.
3/9 anonim válasza:
Soha. Nincs rá igényem. Még sosem kértem ilyet a páromtól. Egyéb masszírozást szoktam kérni.
4/9 anonim válasza:
Soha. Ha szeretné csinálni, akkor sem hagynám.
8/9 anonim válasza:
Gyűlölök mindenféle masszázst, úgyhogyha akarná sem engedném!
9/9 anonim válasza:
Szexuálisan aktív 20 évem alatt egyetlen nő sem kért még meg erre, más masszírozásra is csak kevesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!