Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50+ férfiak nehéz nőt találni komoly kapcsolatra?
Pont az szokott a baj lenni, hogy az olyan 50+ -ok mint az #1-es már nem akar párkapcsolatot, pedig pont ő lenne a megfelelő "alapanyag". :)
Az ösztönlény szinten lévő, magukat testileg, lelkileg elhanyagoló 50+ -ok, meg önkritika nélkül hajkurásszák a tőlük fiatalabb nőket.
Ezért van sok nő inkább egyedül a 40-50 éves korosztályban.
Jelentem, már elnézést, 46 éves vagyok. 1 db 15 éves fiam van. Tavaly volt az esküvőnk a szintén negyvenes férjemmel. Nem "esett a libidóm", ahogy te fogalmaztál. Nagyon is érdekel a szex. Ahogy pl az irodában csupa 50 körüli kolléganőm van, egy harmincas. Mind családanyák. Mindenkit kimondottan érdekel a szex. Munka, háztartás és gyereknevelés mellett.
Azért, mert a te exnejed már halálba unt téged és utált 20x év házasság után és örült, ha hátat fordítottál neki, az nem azért van, mert már nem akart szexelni. Veled nem akart.
Majd akkor beszélj, ha elmúltál negyven
Jó, hogy a 4-es a személyi igazolványomat is látta. És hogy még engedélyt is kell kérjek tőle, hogy írhassak ide. De kár, hogy nem egy ilyen hímsoviniszta álmacsó lett a férjem... ja nem.
6-os voltam.
#4: Nem minden 40 feletti nőnek van gyereke, nem mindenki van "lelakva", házimunkával leterhelve. Max. azok akik anno ezt az életet választották.
Mindenki eldöntheti hogy milyen életet akar élni. Ahogy a mondás tartja: mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.
Apukámnak sikerült anyukám halála után. Teljesen átlagosan néz ki, de mindig mosolyog, mindenkivel elbeszélget, férfiakkal, nőkkel, nagyon nyitott személyiség.
De ez a való élet, nem a gyakori, ahol mindenki 60 évesen akar apa lenni 20 éves feleségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!