Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 50+ férfiak nehéz nőt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50+ férfiak nehéz nőt találni komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 13:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. ha elválnék nem kezdenék új kapcsolatba, egy fedél alatt meg kizárt hogy együtt élnék egy nővel. Holott igazán jó "alapanyag" lennék, de köszönöm már nem. Már minden megvolt az életemben a maga idejében, ha egyedül kellene élnem, akkor már csak a magam dolgával foglalkoznék. Talán egy hétvégi kapcsolat, de az sem biztos.
2023. márc. 23. 15:20
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nehèz, nőkènt ugyanazt tudnám elkèpzelni mint az utolsó. Eszembe nem jutna komoly kapcsolatot keresni ha elválnèk, pláne nem 50 feletti fèrfiakkal.

Laza kapcsolat fiatal pasival jöhetne.

2023. márc. 23. 15:37
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

Azért ez egy érdekes dolog. Mindenki 20-30 éves kora körül eljegyzést tervez, házasodik, jönnek a gyerekek, összelapátolják a vagyont, hajtják a mókuskereket. Aki nem házasodik arra majdhogynem furcsán néznek.

Erre az 50+ok meg egytől egyig, nők és férfiak is egyaránt leírják, ha válnának, eszük ágában sem lenne valakivel összebútorozni, inkább egyedül élnének.

Akkor 20-30 éves korban miért kell ennyire erőlködni, hogy legyen összeköltözés/eljegyzés/házasság/közös vagyon/gyerekek stb???

Fura szerzet ez az emberi faj. :D

2023. márc. 23. 15:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Èn még csak 40 éves vagyok, nem kell ahhoz 50-nek lenni hogy ìgy gondolkodjon valaki.

#12-es vagyok.

2023. márc. 23. 15:58
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Aki nem akar újrakezdeni, az pont azért, mert fiatalon nagy elánnal nekifogtak, aztán nem sikerült és belefáradtak. Nem szeretnék újrakezdeni. Azért ez az egytől egyig túlzás, én pl újrakezdtem és a férjem is.
2023. márc. 23. 16:10
 16/18 anonim ***** válasza:
96%

#13 Mi ebben a furcsa? Ki az, akinek pont olyan tervei és céljai vannak 55 évesen, mint 25 évesen voltak?

25 évesen jó ötlet kipróbálni magad külföldön, 55 évesen nem annyira.

25 évesen jó ötlet volt valakivel összecuccolni, 55 évesen már nincs hozzá túl sok kedved.

2023. márc. 23. 16:11
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
Helló, 38 éves nő vagyok, a párom 55 lesz, 2 éve vagyunk együtt, hamarosan esküvő. Neki sosem volt nehéz csajozni, 50 felett sem, mert egyrészt van egy lehengerlő stílusa, másrészt ad magára, nem nagypapás hanem vagány. Amikor először találkoztunk azt hittem max 45 éves. Egy haverja 43 éves, de elhízott, kopaszodó, igénytelen. Szeretne csajozni de így semmi nem sikerül neki, főleg hogy - tényleg nem értem milyen alapon, merthogy a pénzzel se tud bánni - folyton bombanőkre hajt. Gyereket amúgy egyikünk se akar, tehát ez sem feszültségforrás.
2023. márc. 23. 17:45
 18/18 anonim ***** válasza:
78%
Én nem azért nem jezdeném újra mert rossz volt, hanem azért mert akkor szép volt, annak volt ott az ideje. Család, lakás, autó, gyereknevelés, hitel, pörgés. Teljesen rendben is volt. 50 felett ha egyedül lennék, akkor már más dolgok fontosak. Eleve már van mögöttem annyi tapasztalat, annyi megélt dolog eredetiben, hogy nem is szeretném mégegyszer. Az már nem is lenne olyan. A paradicsomot sem ojtóberben ültetik, mindennek meg van az ideje. Egy nővel már nem tudnék olyan érzelmi viszonyba kerülni mint pl. 25 évesen, akkor még minden előtt álltunk. 50 évesen meg? Szerelem? Ugyan már! Oda kell olyan külső, szexuális vonzalom is. 50 felett meg már nem a külsőnk ami a vonzó. Meg mégis miért áldoznám fel a függetlenségem? Mindenem megvan, mindent meg tudok csinálni. Akkor? Teljesen jól érezném magam a saját világomba, nem szeretnék már alkalmazkodni. 50 felett a szex... Inkább hagyjuk. Klimax, libidó zuhanás, öregedés, hízás, betegségek stb. Én sem érzem már magam egy kívánatos férfinek egy 30-ashoz képest, egy 50-es nő sem az a számomra. Aki meg igen, az genetikai csoda, az ő "piaci" értéke számokban nem kifejezhető. Csak azért hogy legyen valaki, arra meg nem kell senki.
2023. márc. 23. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!