Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50+ férfiak nehéz nőt találni komoly kapcsolatra?
Szerintem nehèz, nőkènt ugyanazt tudnám elkèpzelni mint az utolsó. Eszembe nem jutna komoly kapcsolatot keresni ha elválnèk, pláne nem 50 feletti fèrfiakkal.
Laza kapcsolat fiatal pasival jöhetne.
Azért ez egy érdekes dolog. Mindenki 20-30 éves kora körül eljegyzést tervez, házasodik, jönnek a gyerekek, összelapátolják a vagyont, hajtják a mókuskereket. Aki nem házasodik arra majdhogynem furcsán néznek.
Erre az 50+ok meg egytől egyig, nők és férfiak is egyaránt leírják, ha válnának, eszük ágában sem lenne valakivel összebútorozni, inkább egyedül élnének.
Akkor 20-30 éves korban miért kell ennyire erőlködni, hogy legyen összeköltözés/eljegyzés/házasság/közös vagyon/gyerekek stb???
Fura szerzet ez az emberi faj. :D
Èn még csak 40 éves vagyok, nem kell ahhoz 50-nek lenni hogy ìgy gondolkodjon valaki.
#12-es vagyok.
#13 Mi ebben a furcsa? Ki az, akinek pont olyan tervei és céljai vannak 55 évesen, mint 25 évesen voltak?
25 évesen jó ötlet kipróbálni magad külföldön, 55 évesen nem annyira.
25 évesen jó ötlet volt valakivel összecuccolni, 55 évesen már nincs hozzá túl sok kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!