Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A páromnak kevés az együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak kevés az együtt töltött idő, mit tegyek?

Figyelt kérdés

23 évesek vagyunk, 1 éve élünk együtt.

Én 8 órában dolgozom, neki pedig van egy körmös vállalkozása, ahol van, hogy napi 5 vendég van, de van hogy 1 sincs, és egész nap otthon “elvan”.

Mondtam neki, hogy menjen el dolgozni 4- órára, de az volt a válasz, hogy akkor elveszti ezeket a vendégeit is.

Először megkért, hogy töröljem az instagrammom, aztán 2 hónap múlva már azon kaptam magam, hogy nem igazán találkozom a barátaimmal.

Most hétvégére beszéltem meg találkozót a barátaimmal és ő ebből hatalmas sírást csinált, hogy nekem nem is fontos az együtt töltött idő, mert elmegyek a barátaimmal, őt pedig otthon hagyom.

Mert neki sajnos nincsenek barátai, csak én vagyok neki, és a családja.

Az apja az előtt 1 évvel hagyta el őket, hogy mi összejöttünk, ez is megviseli, mindig mondja.

Szumma szummárum belement, hogy találkozzak a barátaimmal, viszont egy napunk a következőképpen néz ki;

Reggel felkelünk,

6:50-kor elmegyek dolgozni,

hazaérek 16:00-ra,

levisszük a kutyát,

elmegyek edzeni 17:30-ra (heti 4x kondi),

és mire hazaérünk fél 8 lefürdök és alszunk, mert ő 9-kor már alszik.

És tegnap azt mondta nekem, hogy neki ez túl monoton, keveset vagyunk együtt, neki hiányzik a több program csak kettesben.

Mindezt azért nem értem, mert ott a hétvége, ahol végig együtt vagyunk.

Mit tegyek, hogy ez megváltozzon benne?

2023. máj. 18. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7-es egyáltalán nem sok a heti négy edzés. Nőként én minden másnap jártam edzeni, ez heti 4 vagy 3 alkalom volt. Teljesen jó volt, gyorsan mentek lefelé a kilók és gyönyörűen formásodtam. Ha valaki eredményre vágyik, annak tényleg bohóckodás a heti vagy kettő. Ráadásul, ha folyamatosan jársz, az a közérzetedre is kihat. Sokkal jobban érzed magadat, pörögsz, jobb a hangulatod stb. Én most a kisbabám miatt nem tudok járni, mert alig alszok. Pár óra alvással edzeni menni meg csak kínzás. De alig várom, hogy kicsit nagyobb legyen és újra járhassak. Próbáld ki te is, meg fogsz lepődni mennyire jól fog esni az aktív sport!
2023. máj. 18. 17:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor mit szólna ahhoz, hogy párom haverozik időnként én melózom, de csak 17ig,és olyankor akkoris este 21 kor ér haza, úgy, hogy tudja, hogy azon a héten alig láttuk egymást.
2023. máj. 18. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Hétköznapra be kell illeszteni valamit még mindenképp. Nem minden napra, nyilván, de 1-2-3 nap lehet csinálgatni ezt-azt. Tehát pl egyik edzésedet átrakod hétvégére, pl reggelre, hogy ne ütközzön a közös időtöltéssel, akkor rögtön lesz két szabad hétköznapotok is.

Ő meg hozzászokhatna a későbbi fekvéshez, hogy ki tudjátok használni a szabadidőtöket.

2023. máj. 19. 09:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Fontos lenne, hogy legalább egy barátnője legyen. Nem tudom, milyen iskolákba járt, ott kikkel járt együtt, de csak volt legalább egy lány, akivel akkor barátkozott. Élessze fel ezt a kapcsolatot, vagy próbáljon valahogy egy-két új barátot szerezni, tudom, nem egyszerű. Vagy vedd rá az olvasásra, akkor nem unatkozik, ha egyedül van, és állapodjál meg vele, hogy havonta kétszer kérsz ilyen "énidőt". Olvassa el Brontétől az Üvöltő szeleket, le sem fogja tenni, és utána több ilyen könyvet is el akar majd olvasni. Aki szeret olvasni, az sosem unatkozik.
2023. máj. 19. 11:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is ilyen hasonló szobanövény vagyok bevallom. Én is unatkozom a barátom nélkül. Bár ő ritkán megy el valahova, de azért többször, mint én. Mondjuk legalább nekem van 8 órás munkám, de volt 2 hónap, amikor nem volt.

Utálok kockulni, egy játék van, amit szeretek és leköt, az a Sims, ha távol van egy napig a barátom akkor én ezt nyomom és olyan mintha 3 óra telt volna csak el :D Illetve én angol tanfolyamra is járok, pont az unaloműzés céljából. Töltsd le neki a Simset és írasd be egy nyelvtanfolyamra :D

2023. máj. 19. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!