Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak kevés az együtt töltött idő, mit tegyek?
23 évesek vagyunk, 1 éve élünk együtt.
Én 8 órában dolgozom, neki pedig van egy körmös vállalkozása, ahol van, hogy napi 5 vendég van, de van hogy 1 sincs, és egész nap otthon “elvan”.
Mondtam neki, hogy menjen el dolgozni 4- órára, de az volt a válasz, hogy akkor elveszti ezeket a vendégeit is.
Először megkért, hogy töröljem az instagrammom, aztán 2 hónap múlva már azon kaptam magam, hogy nem igazán találkozom a barátaimmal.
Most hétvégére beszéltem meg találkozót a barátaimmal és ő ebből hatalmas sírást csinált, hogy nekem nem is fontos az együtt töltött idő, mert elmegyek a barátaimmal, őt pedig otthon hagyom.
Mert neki sajnos nincsenek barátai, csak én vagyok neki, és a családja.
Az apja az előtt 1 évvel hagyta el őket, hogy mi összejöttünk, ez is megviseli, mindig mondja.
Szumma szummárum belement, hogy találkozzak a barátaimmal, viszont egy napunk a következőképpen néz ki;
Reggel felkelünk,
6:50-kor elmegyek dolgozni,
hazaérek 16:00-ra,
levisszük a kutyát,
elmegyek edzeni 17:30-ra (heti 4x kondi),
és mire hazaérünk fél 8 lefürdök és alszunk, mert ő 9-kor már alszik.
És tegnap azt mondta nekem, hogy neki ez túl monoton, keveset vagyunk együtt, neki hiányzik a több program csak kettesben.
Mindezt azért nem értem, mert ott a hétvége, ahol végig együtt vagyunk.
Mit tegyek, hogy ez megváltozzon benne?
Hétköznapra be kell illeszteni valamit még mindenképp. Nem minden napra, nyilván, de 1-2-3 nap lehet csinálgatni ezt-azt. Tehát pl egyik edzésedet átrakod hétvégére, pl reggelre, hogy ne ütközzön a közös időtöltéssel, akkor rögtön lesz két szabad hétköznapotok is.
Ő meg hozzászokhatna a későbbi fekvéshez, hogy ki tudjátok használni a szabadidőtöket.
Én is ilyen hasonló szobanövény vagyok bevallom. Én is unatkozom a barátom nélkül. Bár ő ritkán megy el valahova, de azért többször, mint én. Mondjuk legalább nekem van 8 órás munkám, de volt 2 hónap, amikor nem volt.
Utálok kockulni, egy játék van, amit szeretek és leköt, az a Sims, ha távol van egy napig a barátom akkor én ezt nyomom és olyan mintha 3 óra telt volna csak el :D Illetve én angol tanfolyamra is járok, pont az unaloműzés céljából. Töltsd le neki a Simset és írasd be egy nyelvtanfolyamra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!