Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A páromnak kevés az együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak kevés az együtt töltött idő, mit tegyek?

Figyelt kérdés

23 évesek vagyunk, 1 éve élünk együtt.

Én 8 órában dolgozom, neki pedig van egy körmös vállalkozása, ahol van, hogy napi 5 vendég van, de van hogy 1 sincs, és egész nap otthon “elvan”.

Mondtam neki, hogy menjen el dolgozni 4- órára, de az volt a válasz, hogy akkor elveszti ezeket a vendégeit is.

Először megkért, hogy töröljem az instagrammom, aztán 2 hónap múlva már azon kaptam magam, hogy nem igazán találkozom a barátaimmal.

Most hétvégére beszéltem meg találkozót a barátaimmal és ő ebből hatalmas sírást csinált, hogy nekem nem is fontos az együtt töltött idő, mert elmegyek a barátaimmal, őt pedig otthon hagyom.

Mert neki sajnos nincsenek barátai, csak én vagyok neki, és a családja.

Az apja az előtt 1 évvel hagyta el őket, hogy mi összejöttünk, ez is megviseli, mindig mondja.

Szumma szummárum belement, hogy találkozzak a barátaimmal, viszont egy napunk a következőképpen néz ki;

Reggel felkelünk,

6:50-kor elmegyek dolgozni,

hazaérek 16:00-ra,

levisszük a kutyát,

elmegyek edzeni 17:30-ra (heti 4x kondi),

és mire hazaérünk fél 8 lefürdök és alszunk, mert ő 9-kor már alszik.

És tegnap azt mondta nekem, hogy neki ez túl monoton, keveset vagyunk együtt, neki hiányzik a több program csak kettesben.

Mindezt azért nem értem, mert ott a hétvége, ahol végig együtt vagyunk.

Mit tegyek, hogy ez megváltozzon benne?

2023. máj. 18. 10:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszem, hogy ez nektek való. Nem tudsz alakalmazkodni hozzá.
2023. máj. 18. 10:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kezdő körmös lehet a barátnőd. Ugyanis a körmösök 99%-a annyira be van táblázva, hogyha lemondom az időpontot, újat is csak legjobb esetben 2-3 hétre tud adni. Ha ennyire nem megy neki a körmözés, akkor engedje el és keressen magának egy szintén 8 órás állást és máris le fogja kötni magát. Anyagilag is jobban ki fog jönni. Amúgy 4x ő is mehetne veled edzeni. Én is anno a férjemmel jártam, tök jó program volt együtt edzeni és ráadásul egészséges is.
2023. máj. 18. 10:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Most mondjak le az edzésről( ami fontos számomra), és filmezünk este, vagy hogy legyen több egymásra fordított idő hétköznap is?
2023. máj. 18. 10:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Kellenek a közös programok a pároddal, de külön a barátaiddal is.

Inkább az a baj, neki túl sok ideje van. Keressen "rendes" munkát magának és barátokat is.

Nem oké ez így hogy ennyire ki akar sajátítani magának. Mondom ezt nőként, úgy hogy nekem is a párkapcsolat áll az első helyen.

De azért legyenek határok.

2023. máj. 18. 11:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak te alkalmazkodj, neki is tudni kell. Szerintem is kevés vendége van, vagy szerezzen többet, vagy ha nem megy neki, akkor keressen másik munkát, ahol elfoglalja magát.
2023. máj. 18. 11:32
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

Tehát összejöttél egy lánnyal, aki nem sportol, nincsenek hobbijai, batátai, majd panaszkodsz, hogy rajtad csüng. Mire számítottál amúgy..?

Én meg ennek a csajnak a szöges ellentéte vagyok, kondizok, vannak barátaim, nem megyek a pasim agyára, mégis mindig elhagynak 2 hónap után xD Akkor ezek szerint mégiscsak azok a nők kellenek nektek, akik szobanövények?

2023. máj. 18. 11:35
 7/15 anonim ***** válasza:
61%

Neki túl sok ideje van, te meg a szabadidődet is betáblázod.

Heti 4 kondizás? Ennek akkor lenne értelme, ha versenyezni akarsz ezzel.

Heti egy, max. kettő kondizás.

Ő meg kezdjen magával valamit, mert a napi 5 vendég se sok, de ha egy sincs, akkor konkrétan munkanélküli módjára él.

Egyáltalán ki tudja így termelni a közterheit, amit befizet? És miből él? Te tartod el?

Nekem már emiatt se kéne ez a nő.

Ha hét közben csak egyszer mennél kondizni, akkor semmi gond nem lenne a szombat esti haveri összejövetellel sem. Pláne, ha nem minden szombaton lenne.

A kutyát meg sétáltassa meg ő, amíg te dolgozol. Amikor hazaérsz, akkor egymással foglalkozzatok.

Summa summarum: mindkettőtöknek másképp kéne hozzáállnia a dolgokhoz.

2023. máj. 18. 11:37
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

#7 heti egyszer kondizni teljesen értelmetlen. Ahhoz, hogy fenntarts egy jó fizikumot, legalább heti 3 edzés kell, de inkább 4-5 férfiak esetében. Plusz egészségügyi szempontból is kevés heti 1-szer mozogni.

Én épp ezért szoktam csak kondisokkal járni, mert mindkettőnknek fontos a heti 3-4 edzés, aki erről le akarna beszélni, annak mutatnám a kijáratot. Az is baj ezzel a csajjal, hogy túl sok szabadideje van, lébecol, és unaloműzőnek kellesz neki.

2023. máj. 18. 11:42
 9/15 Reddit2021 ***** válasza:
0%
Még olvasni is unalmas volt
2023. máj. 18. 11:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem kérdés, hogy a hétvégéket hogy töltitek, akkor vannak aktív programok? Mit csináltok akkor, amikor nem edzel? Néha elmentek sétálni, vagy beülni valahova? Mit szeretne csinálni a lány közösen? Vannak konkrét ötletei, vagy tőled várja, hogy szórakoztasd?
2023. máj. 18. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!