Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak kevés az együtt töltött idő, mit tegyek?
23 évesek vagyunk, 1 éve élünk együtt.
Én 8 órában dolgozom, neki pedig van egy körmös vállalkozása, ahol van, hogy napi 5 vendég van, de van hogy 1 sincs, és egész nap otthon “elvan”.
Mondtam neki, hogy menjen el dolgozni 4- órára, de az volt a válasz, hogy akkor elveszti ezeket a vendégeit is.
Először megkért, hogy töröljem az instagrammom, aztán 2 hónap múlva már azon kaptam magam, hogy nem igazán találkozom a barátaimmal.
Most hétvégére beszéltem meg találkozót a barátaimmal és ő ebből hatalmas sírást csinált, hogy nekem nem is fontos az együtt töltött idő, mert elmegyek a barátaimmal, őt pedig otthon hagyom.
Mert neki sajnos nincsenek barátai, csak én vagyok neki, és a családja.
Az apja az előtt 1 évvel hagyta el őket, hogy mi összejöttünk, ez is megviseli, mindig mondja.
Szumma szummárum belement, hogy találkozzak a barátaimmal, viszont egy napunk a következőképpen néz ki;
Reggel felkelünk,
6:50-kor elmegyek dolgozni,
hazaérek 16:00-ra,
levisszük a kutyát,
elmegyek edzeni 17:30-ra (heti 4x kondi),
és mire hazaérünk fél 8 lefürdök és alszunk, mert ő 9-kor már alszik.
És tegnap azt mondta nekem, hogy neki ez túl monoton, keveset vagyunk együtt, neki hiányzik a több program csak kettesben.
Mindezt azért nem értem, mert ott a hétvége, ahol végig együtt vagyunk.
Mit tegyek, hogy ez megváltozzon benne?
Kellenek a közös programok a pároddal, de külön a barátaiddal is.
Inkább az a baj, neki túl sok ideje van. Keressen "rendes" munkát magának és barátokat is.
Nem oké ez így hogy ennyire ki akar sajátítani magának. Mondom ezt nőként, úgy hogy nekem is a párkapcsolat áll az első helyen.
De azért legyenek határok.
Tehát összejöttél egy lánnyal, aki nem sportol, nincsenek hobbijai, batátai, majd panaszkodsz, hogy rajtad csüng. Mire számítottál amúgy..?
Én meg ennek a csajnak a szöges ellentéte vagyok, kondizok, vannak barátaim, nem megyek a pasim agyára, mégis mindig elhagynak 2 hónap után xD Akkor ezek szerint mégiscsak azok a nők kellenek nektek, akik szobanövények?
Neki túl sok ideje van, te meg a szabadidődet is betáblázod.
Heti 4 kondizás? Ennek akkor lenne értelme, ha versenyezni akarsz ezzel.
Heti egy, max. kettő kondizás.
Ő meg kezdjen magával valamit, mert a napi 5 vendég se sok, de ha egy sincs, akkor konkrétan munkanélküli módjára él.
Egyáltalán ki tudja így termelni a közterheit, amit befizet? És miből él? Te tartod el?
Nekem már emiatt se kéne ez a nő.
Ha hét közben csak egyszer mennél kondizni, akkor semmi gond nem lenne a szombat esti haveri összejövetellel sem. Pláne, ha nem minden szombaton lenne.
A kutyát meg sétáltassa meg ő, amíg te dolgozol. Amikor hazaérsz, akkor egymással foglalkozzatok.
Summa summarum: mindkettőtöknek másképp kéne hozzáállnia a dolgokhoz.
#7 heti egyszer kondizni teljesen értelmetlen. Ahhoz, hogy fenntarts egy jó fizikumot, legalább heti 3 edzés kell, de inkább 4-5 férfiak esetében. Plusz egészségügyi szempontból is kevés heti 1-szer mozogni.
Én épp ezért szoktam csak kondisokkal járni, mert mindkettőnknek fontos a heti 3-4 edzés, aki erről le akarna beszélni, annak mutatnám a kijáratot. Az is baj ezzel a csajjal, hogy túl sok szabadideje van, lébecol, és unaloműzőnek kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!