Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik félnek van igaza?
Kérdező, minek írsz ki kérdést ha nem tudod megerteni a válaszokat?
Jó páran leirtuk hogy idegesítő és te bevagod a durcit. Akkor csak az a jó vélemény ami a tied? Csak megerősítést vártál?
Hát nem tudom, nekem ez furcsa, már miért ne kérdezhetnéd ezeket meg...
Amúgy, én is néha megkérdezem, a férjem is kérdez ilyenekről engem.
Nyilván nem minden alkalommal kérdezem, de pl vannak olyan alkalmak, amikor mondjuk délután van egy kis időnk összebújni(olelkezni) az ágyban, és amikor elkezd felálni kimenni, én is megkérdezem, hogy hová mész? Ő is megkérdezi.
Azt hogy mit eszel, azt rendszeresen megkérdezzük egymástól. Mivel én fogyókúrázom, a párom nem, ezért konkretan kikérdezem a kajával kapcsolatban, milyen az íze, az állaga, jobb-e mint amit én főztem ha az rendelős kaja, stb.
Tudni akarom, mert hiányoznak az egészségtelen kaják, így valamennyire elégedett leszek... :D
Amikor ő a gépénél ül és olvas, akkor is megkérdezem, mit olvasol?
Ő meg lelkesen beszámol róla hogy mit.
De ő is ugyanúgy kérdezget.
Egyébiránt mi is rengeteget beszélgetünk, most fejeztünk be éppen egy órákig elhúzódó beszélgetést.
Szerintem beszélj a pároddal, hogy ezek a kérdések miért zavarják őket, miért ingerli annyira, hogy semmit, sehova, ilyeneket válaszoljon neked sértődötten.
Amikor azt kérdezem, hová mész? Vagy mit olvasol, mit eszel? Nem ellenőrizni szeretném őt, meg elszámoltatni, abszolút csak kíváncsi vagyok.
Valószínűleg ezért kérdezed te is, nem értem ebben mi a zavaró...
"mondjuk délután van egy kis időnk összebújni(olelkezni) az ágyban, és amikor elkezd felálni kimenni, én is megkérdezem, hogy hová mész? Ő is megkérdezi"
Normális ember nem csak lefejti magáról a másikat és otthagyja, hanem maga mondja, hogy el kell szaladnia pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!