Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Melyik félnek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik félnek van igaza?

Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek, hogy itt a férjnek vagy a feleségnek van-e igaza, illetve, hogy nálatok folynak-e ilyen párbeszédek. 3 rövid példa. A férj elkezd keresni valamit, mire a feleség megkérdezi, hogy mit keresel. A férj elkezd valamit főzni, a feleség megkérdezi, hogy mit eszel. A férj feláll és elindul ki a szobából és a feleség (nem mindig), de megkérdezi, hogy hova mész. Ezekre a férj vagy nem válaszol, vagy ingerülten “semmit/sehova” választ ad a kérdésre. Ezek a kérdések a mindennapi kommunikáció részei, amire simán csak válaszolni kellene, hogy épp mit keres, mit eszik stb, vagy pedig ilyeneket nem kérdezünk egymástól és hülye a feleség?
2023. máj. 12. 21:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, minek írsz ki kérdést ha nem tudod megerteni a válaszokat?

Jó páran leirtuk hogy idegesítő és te bevagod a durcit. Akkor csak az a jó vélemény ami a tied? Csak megerősítést vártál?

2023. máj. 13. 11:50
 32/39 anonim ***** válasza:
35%
Fordítsd meg a helyzetet. Te , mit szólnál, ahhoz ha a párod hasonló kérdéseket tenne fel?
2023. máj. 13. 12:28
 33/39 anonim ***** válasza:
72%

Hát nem tudom, nekem ez furcsa, már miért ne kérdezhetnéd ezeket meg...

Amúgy, én is néha megkérdezem, a férjem is kérdez ilyenekről engem.

Nyilván nem minden alkalommal kérdezem, de pl vannak olyan alkalmak, amikor mondjuk délután van egy kis időnk összebújni(olelkezni) az ágyban, és amikor elkezd felálni kimenni, én is megkérdezem, hogy hová mész? Ő is megkérdezi.

Azt hogy mit eszel, azt rendszeresen megkérdezzük egymástól. Mivel én fogyókúrázom, a párom nem, ezért konkretan kikérdezem a kajával kapcsolatban, milyen az íze, az állaga, jobb-e mint amit én főztem ha az rendelős kaja, stb.

Tudni akarom, mert hiányoznak az egészségtelen kaják, így valamennyire elégedett leszek... :D

Amikor ő a gépénél ül és olvas, akkor is megkérdezem, mit olvasol?

Ő meg lelkesen beszámol róla hogy mit.

De ő is ugyanúgy kérdezget.

Egyébiránt mi is rengeteget beszélgetünk, most fejeztünk be éppen egy órákig elhúzódó beszélgetést.

Szerintem beszélj a pároddal, hogy ezek a kérdések miért zavarják őket, miért ingerli annyira, hogy semmit, sehova, ilyeneket válaszoljon neked sértődötten.

Amikor azt kérdezem, hová mész? Vagy mit olvasol, mit eszel? Nem ellenőrizni szeretném őt, meg elszámoltatni, abszolút csak kíváncsi vagyok.

Valószínűleg ezért kérdezed te is, nem értem ebben mi a zavaró...

2023. máj. 14. 10:29
 34/39 A kérdező kommentje:
33as köszönöm az első értelmes hozzászólást, pontosan így vagyok én is, ahogy te leírtad. És eddigi életemben ez soha nem okozott gondot senkivel, ezért nem tudtam, hogy most mégis mit csinálok rosszul. Azóta egyébként megbeszéltük és igazából azért idegesíti ez, mert gyerekkorában minden lépésénél feltettek egy ilyen kérdést, de úgy hogy mit eszel? Oké, de miért nem a másikat. Szóval ilyen ellenőrizgetésnek és belepofázásnak vette tőlem is ezeket. Elmondtam neki, hogy a gyk szerint én vagyok a hülye, és ezen nagyon nevetett :D De vicces volt, hogy miután ezt megbeszéltük az egészet a kislányunk toporgott én meg kérdeztem tőle, hogy pisilni kell? Közben a férjem ment kifelé az ajtón ès azt hitte tőle kérdezem :D :D Mondta h Jézusoooom :D Na a lényeg, hogy nem kérdezek tőle semmi ilyet :D
2023. máj. 14. 13:19
 35/39 anonim ***** válasza:
42%

"mondjuk délután van egy kis időnk összebújni(olelkezni) az ágyban, és amikor elkezd felálni kimenni, én is megkérdezem, hogy hová mész? Ő is megkérdezi"

Normális ember nem csak lefejti magáról a másikat és otthagyja, hanem maga mondja, hogy el kell szaladnia pisilni.

2023. máj. 14. 13:57
 36/39 anonim ***** válasza:
35%
Azért felettébb fura számomra, hogy egyeseknek az a zaklatás ha érdeklődést mutat a párjuk vagy a házastársuk feléjük, ezek szerint el kéne nekik gondolkodniuk, hogy mit is akarnak az ilyen kapcsolattól ha egyáltalán nem akarnák, hogy az életük párja érdeklődjön feléjük. Most átbeszéltem a párommal és szerinte is ezek a kérdések nagyon normális és tényleg az érdeklődés egyik kimutatása szerinte is ... 29N Azok szerint akiknek ez zaklatás akkor mit lehet tőlük egyáltalában kérdezni mert így csak korlátozzák az embert és felettébb zavaró, hogy oda kéne figyelnem mit kérdezhetek meg miről beszélhetek
2023. máj. 17. 23:05
 37/39 anonim ***** válasza:
33%
Miért vannak együtt, akik zavarják egymást?
2023. máj. 18. 08:43
 38/39 anonim ***** válasza:
83%
Nem tökmindegy, kinek van igaza, kerdező? A férjedet idegesíti, ha így kerdezgeted, es kész. Attól, hogy valaki itt azt mondja, hogy cuki, ha ezt csinálod, a férjed nem fogja hirtelen megszeretni,nem fogod tudni kiérvelni belőle, hogy hirtelen oké legyen. Próbálj tudatosabban kevesebbet kerdezgetni, gondold meg, hogy most tényleg akarsz-e tőle információt, vagy csak beszélnél. Ő meg toleralja, ha néha csak úgy megkérdezed, mit eszik. Beszéljétek meg.
2023. máj. 18. 09:38
 39/39 A kérdező kommentje:
Már túl vagyunk rajta, köszi!
2023. máj. 18. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!