Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Melyik félnek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik félnek van igaza?

Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek, hogy itt a férjnek vagy a feleségnek van-e igaza, illetve, hogy nálatok folynak-e ilyen párbeszédek. 3 rövid példa. A férj elkezd keresni valamit, mire a feleség megkérdezi, hogy mit keresel. A férj elkezd valamit főzni, a feleség megkérdezi, hogy mit eszel. A férj feláll és elindul ki a szobából és a feleség (nem mindig), de megkérdezi, hogy hova mész. Ezekre a férj vagy nem válaszol, vagy ingerülten “semmit/sehova” választ ad a kérdésre. Ezek a kérdések a mindennapi kommunikáció részei, amire simán csak válaszolni kellene, hogy épp mit keres, mit eszik stb, vagy pedig ilyeneket nem kérdezünk egymástól és hülye a feleség?
2023. máj. 12. 21:15
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
44%
Ez a ferfiak szelektiv hallasanak klasszikus peldaja. Evolucios lehet. Be van epitve onvedelembol, hogy ha a no beszel, csak egy ido utan veszik eszre. Igazabol iksz ev utan minden ferj ilyen. Es valahol felnek a notol, ezert van ez az onvedelem. Idegesito, de miota tudom, hogy mase is ilyen, inkabb nevetek.
2023. máj. 12. 22:06
 12/39 anonim ***** válasza:
68%
11-es vagyok. Es ha valami igazan komoly, azonnal bekapcsol az agya, a banalis dolgokhoz suket.
2023. máj. 12. 22:07
 13/39 anonim ***** válasza:
33%

Nő vagyok, de kikészülnék ilyen feleség mellett.

Először is lakáson belül hadd közlekedjen már szerencsétlen ember, majd ha a cipőjét húzza, akkor lesz indokolt kérdezni, hova megy. Így meg egy szarást is be kell jelenteni?

Mit eszel? A feleség ha kinyitja a szemét, akkor látja, mit eszik a férje. Evő embert nem zavarunk, főleg úgy, ha még a kérdező fél idiótának is állítja be magát hiszen nézhetne is, és akkor látna.

Mit keresel? Ez még oké, de minden esetben zavaró lenne. Majd ha kell segítség, szól.

Ilyen feleség vegye magára a mondást, hogy hallgatni arany.

2023. máj. 12. 22:08
 14/39 anonim ***** válasza:
70%
Azért létezik erre ellenpélda is. Van ahol tisztelik egymást a házastársak annyira, hogy odafigyeljenek. A szüleim 36éve házasok, és egyszer sem láttam, hogy egyikük ne figyelne a másikra, vagy tiszteletlen lenne. Ízlés dolga, ki mit néz el a párjának.
2023. máj. 12. 22:09
 15/39 A kérdező kommentje:
13as de legalább kedves vagy, ez a lényeg.
2023. máj. 12. 22:10
 16/39 A kérdező kommentje:
Nekem ez eddig teljesen természetes dolog volt, mi beszélgetős család voltunk és megkérdeztük egymást, ha mondjuk valaki kinyitotta a hűtőt, hogy na mit eszel? A másik fél meg elmondta és megkérdezte, hogy kérsz te is? Nyilván nem minden alkalommal, de voltak ilyenek. Nekem fura, hogy ettől félidiótának titulál valaki.
2023. máj. 12. 22:13
 17/39 anonim ***** válasza:
74%

Hát nem mindegy, hogy a feleség (egyébként felesleges volt nemeket adni nekik, mert így befolyásolod a válaszokat) miért kérdezi. Tehát csak ül egész nap és bámul maga elé, és rögtön pattan, ha valami kis minimális történés van, vagy hogy kell ezt elképzelni.

Tehát az egyik szétpakolta a fél lakást, és akkor kérdez rá a másik, hogy mit keres, vagy még ki sem húzta a fiókot, de a másik máris ott pattog?

2023. máj. 12. 22:13
 18/39 A kérdező kommentje:
17 nem, nyilván nem így kell elképzelni, normális felnőtt emberek vagyunk úgy kell elképzelni.
2023. máj. 12. 22:14
 19/39 A kérdező kommentje:
De holnaptól akkor majd nem kérdezek semmit.
2023. máj. 12. 22:16
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod zavarja, akkor ez zavaró. Hozzá kell alkalmazkodni, mert vele élsz, nem velünk.

Szerintem zavaró egyébként.

2023. máj. 12. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!