Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Melyik félnek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik félnek van igaza?

Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek, hogy itt a férjnek vagy a feleségnek van-e igaza, illetve, hogy nálatok folynak-e ilyen párbeszédek. 3 rövid példa. A férj elkezd keresni valamit, mire a feleség megkérdezi, hogy mit keresel. A férj elkezd valamit főzni, a feleség megkérdezi, hogy mit eszel. A férj feláll és elindul ki a szobából és a feleség (nem mindig), de megkérdezi, hogy hova mész. Ezekre a férj vagy nem válaszol, vagy ingerülten “semmit/sehova” választ ad a kérdésre. Ezek a kérdések a mindennapi kommunikáció részei, amire simán csak válaszolni kellene, hogy épp mit keres, mit eszik stb, vagy pedig ilyeneket nem kérdezünk egymástól és hülye a feleség?
2023. máj. 12. 21:15
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
90%
Változó de én nem szeretek beszélgetni a
2023. máj. 12. 21:18
 2/39 anonim ***** válasza:
81%
ez egy dögunalmas, monotonná vált kapcsolat, már egyiket sem érdekli igazán semmi
2023. máj. 12. 21:23
 3/39 anonim ***** válasza:
91%
Én nem azon gondolkoznék, hogy ez kommunikációnak számít-e (amúgy nem), hanem azon, hogy minek vagytok még együtt.
2023. máj. 12. 21:24
 4/39 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ez a 3 téma van, amiről beszélünk, de ezt nem gondoltam, hogy le kell írnom. Tényleg csak az érdekelne, hogy másoknál ilyen kérdésre válaszol-e a párja vagy ezek tényleg idegesítő kérdések?
2023. máj. 12. 21:27
 5/39 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen kérdések nem önmagukban idegesítőek. A férjet a feleség jelenléte idegesíti. Egyedül akar lenni és nem dumálni feleslegesen a semmiről.
2023. máj. 12. 21:30
 6/39 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk ilyen nem is létezik. Ha görgeti a telot pl mig tanulok marhára nem erdekel és még zavar is, ha neki áll pl a focirol beszélni, vagy hírekről, nemhogy még kérdezgessem is.(nyilván nem gondolom hogy csetelgetne vagy bármi mikor ott ülök majdnem mellette. Ő nem ez.)

Vagy ha főz magátol mondja pl hozott rákot megcsinálja. (Nyilván gondolja ha én csinálnám az kb ehetetlen lenne..)kérdés sem merul bennem fel. Mutogatja mit hogy párol. En meg hallgatom illedelmesen..

Az élettérben meg kb rám van tapadva. Tehát nem megy ki. Én megyek ki pl a konyhába aztán erre ő is kijön. Vagy kimegyek furdeni és vár engem mintha a menyasszony készülne hogy mily illatos friss üde leszek a szexhez, csak hát a kisdrágám gyakran be is alszik mire kész vagyok...:D

2023. máj. 12. 21:38
 7/39 anonim ***** válasza:
52%
Nem birnék élni egy ilyen helyzetve, amikor örökké el kéne mondanom hogy hová megyek, mit teszek lakáson belül. Még olvasni is rossz volt.
2023. máj. 12. 21:46
 8/39 anonim ***** válasza:
44%

Mindegyiknek és egyiknek sem.

Megszürkült,unalmassá vált a kapcsolat,ebben ennyi volt sajnos...

2023. máj. 12. 21:46
 9/39 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ezek tök normális kérdések, soha nem volt ilyenből probléma, hogy valamelyikünk kérdezgette volna a másikat. Nekem úgy tűnik, hogy szimplán idegesíted, mondhatnál akármit.
2023. máj. 12. 21:55
 10/39 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ezek a kérdések akkor válnak idegesítővé ha folyton porondon vannak tehát minden egyes alkalommal megkérdezed.
2023. máj. 12. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!