Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Melyik félnek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik félnek van igaza?

Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek, hogy itt a férjnek vagy a feleségnek van-e igaza, illetve, hogy nálatok folynak-e ilyen párbeszédek. 3 rövid példa. A férj elkezd keresni valamit, mire a feleség megkérdezi, hogy mit keresel. A férj elkezd valamit főzni, a feleség megkérdezi, hogy mit eszel. A férj feláll és elindul ki a szobából és a feleség (nem mindig), de megkérdezi, hogy hova mész. Ezekre a férj vagy nem válaszol, vagy ingerülten “semmit/sehova” választ ad a kérdésre. Ezek a kérdések a mindennapi kommunikáció részei, amire simán csak válaszolni kellene, hogy épp mit keres, mit eszik stb, vagy pedig ilyeneket nem kérdezünk egymástól és hülye a feleség?
2023. máj. 12. 21:15
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez nem beszélgetős család. Mi mindenről beszélgetünk állandóan, de nem kommentáljuk ki mit miért csinál.
2023. máj. 12. 22:31
 22/39 anonim ***** válasza:
75%
Hàt én mindig megkérdezem a férjemet, hogy mit keres, amikor elkezdi felforgatni a lakást. Ugyanis trehàny, a dolgok nagy részét én pakolom el, amit meg ő rak el, azt is rajtam szokta keresni. Menthetetlen, úgyhogy inkább megkérdezem mit keres annyira, hátha hamarabb megtalàlja. A màsik két példa számomra irreleváns. Az, hogy éppen aktuálisan mit csinál, mit eszik az nem izgat. Akkor kérdezem meg hogy hova megy, ha látom, hogy veszi el a slusszkulcsot. Akkor szoktam kíváncsiskodni, de ezekből probléma nàlunk még soha sem volt.
2023. máj. 12. 23:52
 23/39 anonim ***** válasza:
54%

Az én szuleimnel apám csinálta ezt anyámmal hogy minden hulyeseget kerdezgetett.

Ki is készítette vele idegileg amikor minden egyes alkalommal amikor elindult wcre be kellett róla számolnia.

Amikor az én párom elkezdte gyorsan leszoktattam róla.

De ő megertette és tiszteletben tartotta, nem rohant kérdést kiirni a gyakorira hogy bizonygassa az igazat.

2023. máj. 13. 07:52
 24/39 anonim ***** válasza:
67%

"De holnaptól akkor majd nem kérdezek semmit." Ez a passzív agresszív sértődés is de ismerős..

Nagyanyám volt ilyen. Mindenbe állandóan bele kellett dugnia az orrát. Ha nálunk volt, budira nem tudtál úgy elmenni, hogy meg ne kérdezze, hova mész. Ha meg megettél volna efy gyors uzsonnát, feszt odaült, nézte és kommentálta. Igen, rohadt idegesítő ez a folytonos kérdezgetés, piszkálásnak érzi az ember egy idő után. Beszélgetős család... inkább kotnyeles. Basszus, hadd vegyen már ki az ember egy túrórudit a hűtőből anélkül, hogy valaki rögtön izélgetné, hogy mit eszik. Hagyd békén, és nem kell megsértődnöd, itt inkább neked kell elfogadnod, hogy más családokban van az embernek privát szférája és megehet egy szendvicset vagy elmehet szarni anélkül, hogy valaki azonnal ugrana, hogy most hova mész, mit csinálsz, mit eszel?

2023. máj. 13. 08:15
 25/39 A kérdező kommentje:
Egyszer sem írtam, hogy minden alkalommal megkérdezem ezeket. De rendben, akkor mostmár tudom, hogy én vagyok a hülye. Erre irányult a kérdésem.
2023. máj. 13. 08:56
 26/39 A kérdező kommentje:
24 tehát az is baj ha kérdezek és az is h nem, világos.
2023. máj. 13. 08:58
 27/39 anonim ***** válasza:
89%

Nekem se lenne normalis ha kimegyek wc re es neki állnának faggatni hogy hova megyek. Mert nem mehetek ki, vagy minek faggat? Nem mindegy?

Egyfajta feszülést görcsölést sejtet a másikról, ami irritáló.

Leirok azért egy gyerekkori sztorimat. Halálra untam magam otthon mikor láttam apa készül valahova (gyakorta elvitt pl a céghez vagy üzleti tárgyalásokra vagy csak kajálni vagy anyagbeszerző körutakra is stb)és ahogy láttam hogy készül indulni, az otthoni melegitomben kócos fejjel nyivákltam neki hogy várjon meg inkább mennék vele én is!apa elkezdett várni felöltöztem villámgyorsan hogy mehetünk és erre röhögve elindult a garázshoz hogy kimegyunk a kertbe locsolni csak eddig megyünk:D

...Ó apa...aztan caak röhögött:D

Gondoltam megosztom:D

2023. máj. 13. 09:30
 28/39 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg buta kérdések. Ha olyat keresek, amiről azt gondolom, hogy a párom többet tud a hollétéről akkor megkérdezem. Ha ilyet kérdez, akkor mindig azt mondom, hogy a tegnapi napot keresem. Mit eszel? Hál Istennek ilyet még nem kérdezett az elmúlt 30 évben. Elvégre van szeme s lát is vele. Hova megyek? Lakáson belül? Bárhová. Nem kell bejelenteni. Kb 1 perc s meglátja, mert van szeme s lát is vele. Az általad említett kérdések egy kicsit okoskodó kérdések.
2023. máj. 13. 09:52
 29/39 anonim ***** válasza:
68%
Kár, hogy igazából nem beszélgettek, nagyon unalmas lehet neked vele.
2023. máj. 13. 10:10
 30/39 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem borzasztóan idegesítő, ha az ember nem csinálhat semmit anélkül, hogy a másik ne faggatózzon. Kommunikációnak elég gyenge.
2023. máj. 13. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!