Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne a hosszútávú jó kapcsolat receptje?
Sok fontos eleme van egy jó párkapcsolatnak, és igen, az is egy ezek közül, hogy a párnak legyen külön élete. Az személyenként eltérő, hogy ezt ki és milyen formában igényli, de az nagyon fontos, hogy a pár egymástól függetlenül is létezzen. Töltsenek időt egyedül, a családjukkal, a barátaikkal, az ismerőseikkel.
Legyenek közös élményeik és egymástól független élményeik. Legyenek egy pár, de ne telepedjenek egymásra.
Külön program kell. Azért több hétig az túl sok. Mármint volt hogy munka miatt kellett nekem is, és megoldottuk, de azért magamtól nem kezdeményeztem volna, hogy több hetet egyhuzamban külön töltsünk. Plusz nem igazán tudom elképzelni, hogy a COVIDot hogy bírta ki egy olyan pár aki szerint ennyire fontos ilyen sokat távol lenni.
Viszont nem szabad elfelejteni, hogy minden pár más: van akinek ez működik, van, akinek az.
Kinek mire van igénye.
De a másik véglet is előfordulhat. Ha túl sok időt töltenek külön, akkor túlságosan kétfele kezdenek el menni. Szokásokban, gondolkodásban, véleményben...Mert akárhogy is van, az ember alaptermészetét befolyásolja a környezete, az emberek akikkel az ideje nagy részét tölti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!