Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt látom,és érzem minden nap,hogy a pasim sz..ik bele az egész kapcsolatba. Azon kívül,hogy pénzt keres nem csinál semmit. Én is tegyem ugyan ezt,majd észreveszi magát?
Nekiállhatsz játszmázni, de csak magadat fogod vele frusztrálni. Ő szarik rá, nyíltan és őszintén, tehát itt nincs mit csinálnod, csak tényleg magadba nézned: kell ez neked? Így akarsz élni? Vele így fogsz, megéri ez neked?
Ha megéri, akkor hagyd békén, ha nem éri meg, akkor gondolkozz el azon, hogy érdemes-e szenvedned. Abban ne bízz, hogy te őt bárhogyan megváltoztaton, ez az egy dolog van ami garantáltan nem fog sikerülni, akármit is csinálsz.
Vannak javíthatatlan esetek, és vannak szoktathatók. Az a kérdés, hogy ér-e neked ez a kapcsolat annyit még, hogy kezeld, mint egy gyereket. Vannak nők, akik ezt örömmel végzik egy pontig (pl. anyum).
Ha megér neked ez a kapcsolat ennyit, akkor le lehet ülni és megbeszélni egy tervet, hogy ki-mikor-mit csinál.
Apum is hasonló, ő ha megszokott valamit (pl. minden kedden le kell vinni a szemetet), akkor cserébe azt mindig csinálja magától. Mondjuk gondolkodás nélkül, szóval, ha te levitted hétfőn este a szemetet, ő akkor is kedden le fogja vinni, ha nem raktad ki a szemetet és látványosan nincs mit levinni, mert kedd van és le kell vinni a szemetet.
Vagy ki kell teregetni minden hétfőn délután, akkor berak egy mosást, mert hétfő délután teregetés van (furcsa amúgy, mert semmi másban nem ilyen csőlátású, vezérigazgató helyettes volt hosszú évekig, de ez a házimunka nagyon nem az ő területe).
Szóval mielőtt emiatt szakítasz, én megpróbálnám kideríteni, hogy valami hasonlót nem tudsz-e a pároddal megszoktatni. Neki valószínűleg sosem lesz prioritás, hogy rend legyen, lehet magától sosem veszi majd észre, de a szüleink generációjában ez pl. normális volt, szóval lehet így élni.
*Nincs hozzá sem türelmem már, és szót csépelni sem szeretnék.
Mert nem szereted. Miért kezdtél vele akkor? Anyagiak?
"Mondtam már neki többször is,majd én is azt csinálom amit ő..köpök bele az egészbe. Azt mondta tegyek úgy.."
Ne haragudj, ez innentől nem kérdés, hogy kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!