Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azt látom,és érzem minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt látom,és érzem minden nap,hogy a pasim sz..ik bele az egész kapcsolatba. Azon kívül,hogy pénzt keres nem csinál semmit. Én is tegyem ugyan ezt,majd észreveszi magát?

Figyelt kérdés
Azt sem veszi észre,amikor kimegy az ajtón,hogy ott van mellette a szemét, amit ki kellene vinni a kukához, vagy azt sem veszi észre,ha valami nem a megszokott helyén van.Ha tesz valami apróságot, akkor három napig azon örül,hogy ő azt megcsinálta,és már az is fejlődés tőle.Ha szépen szóvá teszem neki,kialakul egy vita,és sértődés. Mondtam már neki többször is,majd én is azt csinálom amit ő..köpök bele az egészbe. Azt mondta tegyek úgy..Teszem hozzá, 30 év fölötti férfiról beszélünk. Szerintetek is itt kellene hagynom,vagy rávennem,hogy vegyen már észre dolgokat,és tegyen azért,hogy szebbé tudjuk tenni a házat..Folyton hatalmas nagy tervekről beszél,hogy majd így lesz meg úgy lesz, a végén meg csak depizés van. Lassan 1 éve ez megy köztünk, amióta összeköltöztünk,és kezdek nagyon belefáradni,hogy úgy látom,csak én teszek ezért a kapcsolatért. "Utána jön részéről a mit vársz tőlem, mit tegyek? Vagy az én nézzek magamba című műsor,mert hogy én folyton cseszegetem őt".
2023. ápr. 21. 15:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem működik. Van ilyen. Mást kell keresni.
2023. ápr. 21. 15:04
 2/18 A kérdező kommentje:
Megvettünk egy felújítandó házat, ahol lenne munka bőven.Van amikor ebből kifolyólag azt érzem,hogy semmi motivációm nincs,és még az ágyból sem érdemes kikelnem.Ez a rossz kapcsolat meg a lelkiállapot miatt van? Nem látom értelmét az utóbbi pár hétben,hogy bármit mozdítsak, egyszerűen elszállt minden elképzelésem,tervem amiket az elején szerettem volna ha megvalósítunk.
2023. ápr. 21. 15:07
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekiállhatsz játszmázni, de csak magadat fogod vele frusztrálni. Ő szarik rá, nyíltan és őszintén, tehát itt nincs mit csinálnod, csak tényleg magadba nézned: kell ez neked? Így akarsz élni? Vele így fogsz, megéri ez neked?

Ha megéri, akkor hagyd békén, ha nem éri meg, akkor gondolkozz el azon, hogy érdemes-e szenvedned. Abban ne bízz, hogy te őt bárhogyan megváltoztaton, ez az egy dolog van ami garantáltan nem fog sikerülni, akármit is csinálsz.

2023. ápr. 21. 15:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak javíthatatlan esetek, és vannak szoktathatók. Az a kérdés, hogy ér-e neked ez a kapcsolat annyit még, hogy kezeld, mint egy gyereket. Vannak nők, akik ezt örömmel végzik egy pontig (pl. anyum).

Ha megér neked ez a kapcsolat ennyit, akkor le lehet ülni és megbeszélni egy tervet, hogy ki-mikor-mit csinál.

Apum is hasonló, ő ha megszokott valamit (pl. minden kedden le kell vinni a szemetet), akkor cserébe azt mindig csinálja magától. Mondjuk gondolkodás nélkül, szóval, ha te levitted hétfőn este a szemetet, ő akkor is kedden le fogja vinni, ha nem raktad ki a szemetet és látványosan nincs mit levinni, mert kedd van és le kell vinni a szemetet.

Vagy ki kell teregetni minden hétfőn délután, akkor berak egy mosást, mert hétfő délután teregetés van (furcsa amúgy, mert semmi másban nem ilyen csőlátású, vezérigazgató helyettes volt hosszú évekig, de ez a házimunka nagyon nem az ő területe).

Szóval mielőtt emiatt szakítasz, én megpróbálnám kideríteni, hogy valami hasonlót nem tudsz-e a pároddal megszoktatni. Neki valószínűleg sosem lesz prioritás, hogy rend legyen, lehet magától sosem veszi majd észre, de a szüleink generációjában ez pl. normális volt, szóval lehet így élni.

2023. ápr. 21. 15:29
 5/18 A kérdező kommentje:
Nekem az a legnagyobb bajom,hogy szeretem ha rend van..de ő meg sem látja és a rendet sem képes megtartani. Az a neki mindig minden mindegy típus.Tervezni tud, ígérni tud,de soha semmi sem teljesül,és a végén még az is ami az ő reszortja lenne rám hárul. Egy felnőtt férfival nem hiszem,hogy ilyesféle "trükköket kellene bevetni". Ha otthon is ezt látta, már pedig tudom,hogy ott mit látott és ezt nyilván hozta magával lehetek én maga Héraklész,akkor sem tudom megváltoztatni,vagy a jobb irányba terelni. Nincs hozzá sem türelmem már, és szót csépelni sem szeretnék.Százszor megbeszéltük,nem változtatott..hát akkor nekem kell.Sokszor,olyan mintha egy nagy gyerek lenne.Fontosabb neki,hogy kimenjünk a kertbe tollas labdázni,meg labdát rugdalni, mint hogy a kertnek nekiálljunk,vagy bármit mozdítsunk a házon/körül.Mielőtt felmerülne,nem,nem fogyatékos.
2023. ápr. 21. 15:33
 6/18 anonim ***** válasza:
66%

*Nincs hozzá sem türelmem már, és szót csépelni sem szeretnék.

Mert nem szereted. Miért kezdtél vele akkor? Anyagiak?

2023. ápr. 21. 16:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mondtam már neki többször is,majd én is azt csinálom amit ő..köpök bele az egészbe. Azt mondta tegyek úgy.."

Ne haragudj, ez innentől nem kérdés, hogy kuka.

2023. ápr. 21. 16:53
 8/18 anonim ***** válasza:
36%
Gondolom hogy ennek ellenére minden nap lefekszel vele...
2023. ápr. 21. 16:56
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
8) ez neked amúgy fáj valamiért?
2023. ápr. 21. 17:03
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezért jó összeköltözni, együtt élni mielőtt közös ingatlanba fektetne az ember. Így azért nehezebb lépni, de még mindig könnyebb mint 2 gyerek után. Neki nem ér annyit ez a kapcsolat, hogy felnőjön. Te húzod amíg a hangulatod az övé mellé nem süllyed, aztán veszekedtek, majd ő megsértődik. Azt ne keverd ide, hogy otthon mit látott, semmi olyan otthoni teendő nincs amit külön meg kellene tanulni. Ennyi az igényszintje, az együttélésetek nem ad neki olyan lendületet, hogy megemelje a fenekét. Korai volt a házvásárlás. Egy év együttélés után pont ideje átbeszélni, melyiktek miben várna változást a másiktól ahhoz, hogy együtt maradjatok. Ha minden így marad, te fixen boldogtalan leszel, bár ő sem tűnik túl lelkesnek.
2023. ápr. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!