Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tolerálható a munkanélküliség együttélés esetén?
Amúgy kérdezted már tőle, hogy hogyan érzi magát ezzel kapcsolatban? Voltam a másik oldalon, elveszítettem a munkám, a párom piszkált, hogy mi van már, de sosem kérdezte, hogy én hogyan érzek ezzel kapcsolatban. Tanultam, interjúkra készültem, de elvárta volna, hogy a teljes háztartást vezessem. Megmondtam neki, hogy megcsinálok dolgokat, de ne hogy már utána is nekem kelljen takarítani, mert nem ezért vagyok itthon.
Ha anyagilag nem fér bele ez az időszak, az extra stresszes, nekem volt félretett pénzem...
Nem megyeszékhelyen lakunk, hanem egy dél-alföldi kisvárosban. Itt tényleg nem sok minden van, de azért akadna ez-az, meg ha nem is jó fizetésért.
Régebben ő nehéz fizikai munkát végzett, nekem ülőmunkám van, hagytam, hogy kevesebb házimunkát csináljon, ami egy kis lakás volt. Most egy nagyobb házban (nem hatalmas, csak a lakashoz kepest nagyobb) élünk, ahol kert is van, több a házimunka. Régebben sokat főzött, most néz rám miután hazaérek munka után, hogy mit eszünk.
Igen, kérdeztem, hogy hogy viseli, empatikus vagyok és támogató, tudom, hogy 2 munkahely elvesztése nagyon önbizalom romboló lehet, sajnálom, hogy ez a helyzet, de a tyúksz.ros kis fizetesemből nem fogunk tudni hónapokig megélni. Nekem van tartalekom, neki nem igazán.
Te miről beszélsz?
Senki sem vaára, hogy élethosszig tarto fizikai munkát végezzen bárki is, lehet váltani, tanulni. Én munka mellett tanultam másik szakmát, ahogy sokan mások is. A szekér sosem ment túl jól. Az meg nem az én bajom, hogy a feleséged huszonévig nem dolgozott, nehogy már emiatt nekem is huszonévig el kelljen tartanom egy felnőtt embert. Kicsit fordítva ülsz a lovon.
"Külön kasszán voltunk, amióta együtt élünk"
Akkor ez maradjon is így.
Rezsi, kaja közös, a többi külön.
Ne aggódj, és ne vállalj többet, mint amennyi neked belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!