Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom külföldön én itthol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom külföldön én itthol az anyjával. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tél van elfogyott a fánk és az anyuka nem tudom honnan hoz magának fát én viszont csak szénnel tüzelek ami nem melegit és sokszor kicsap a gáz ezért sokszor meg kell nyissam az ablakot. Holnap mennék interjúra de csak innen gudnék dolgozni járni. Menyek el dolgozni maradjak itt egy hárpiával és üljek a hidegben vagy mennyek a sgüleimhez ahonnan nem tudok munkát találni viszont ott van fa. A párom 3 hét mulva jön haza. Azt igérte ha hazajön külön költözünk. Mit tegyek?

2017. jan. 25. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég...

Természetesen menj a szüleidhez, ahonnan nem kell bejárni dolgozni, mert ugye "nem tudsz", és van meleg is.

Aztán úgy is 3 hét, hazaér a pasid, és szépen külön költöztök, meg eltart. Gondolom, már a házat is kinéztétek, letette a foglalót, csak csomagolni kell...

2017. jan. 25. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán miért élsz együtt a párod anyjával, ha ő nem él ott? Költözz szépen haza, aztán ha a párod tényleg külön akar veled költözni (bár ezt addig nem hinnám el neki, amíg nem tesz valós lépéseket az ügyben), akkor megoldjátok akkor. De addig minek kínzod magad? Kinek a hülye ötlete volt téged odaköltöztetni anyósjelölthöz egymagadban és miért hagytad magad erre rábeszélni?
2017. jan. 25. 15:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Itt éltünk csak sajnos lebetegedtem es elvesztettem a munkahelyem és a párommal adosagba vertuk magunkat a kezelesek miatt. Ezert ment el decemberben... nem akarta egyedul hagyni az anyjat azert kert h maradjak itt . Kedves elso nem alberletbe akarunk koltozni a penz amivel hazajon eleg az adosagra es h kifizesunk egy havi lakbert es a garanciat... mindketten akarunk dolgozni menni. Csak felek h nm akar a parom elkoltozni
2017. jan. 25. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Jogosan félsz attól, hogy nem fog különköltözni, ha téged azért képes volt ott tartani, hogy anyuka ne legyen egyedül, akkor majd ezek után egyedül hagyja? Kétlem, de majd az idő megmondja.

Neked kell eldöntened, mit akarsz kezdeni magaddal, de én tuti nem maradnék olyan helyen, ahol rosszul bánnak velem.

2017. jan. 25. 15:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Gondolkozom hogy kihuzom azt a harom hetet es hazajon akkor ha nem akar elkoltozni tenleg hazakoltozom. Azert akarok itt maradni hogy mehessek dolgozni. Inen van ceges busz ahol en laktam onan nincs. Es nem vesznek fel akarhova mert romaniaban elek es nem tudok romanul. Ezert nem kapok akarhol munkat
2017. jan. 25. 15:58
 6/10 A kérdező kommentje:
A parommal együtt az apja is elment ugyhogy akkor mar nem lesz egyedul de megis felek.
2017. jan. 25. 16:00
 7/10 chrisbeer válasza:
majd jól neg baszlak oszt nem fázó :DDDDDDDDD
2017. jan. 25. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Most komolyan inkább megfagysz mert nem vagy olyan viszonyban az anyósjelöltel? Egyáltalán tudja a pasid, hogy te ott fagyoskodsz vagy csak tesz ra?

Mert ne legyen egyedül az anyja... dehát nem vagytok olyan viszonyban se, hogy együtt üljetel a tûznél akkor az inkább zavaró jelenlét mintsem támogatás...

2017. jan. 26. 10:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Már megoldodott a fa probléma csak attol félek mi lesz ha hazajön azt igérte elköltözünk de nagyon felek , hogy nem fog akarni. Játékgépezett is de már mielött elutazott volna már azelött sem jástzot regen.. de ettől is tartok , hogy ujra elkezdi..
2017. jan. 27. 17:07
 10/10 chrisbeer válasza:
hagyjad már a palit menj anyudhozz
2017. febr. 4. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!