Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartanátok a párotokat, ha munkanélkülivé válna?
Nem élünk együtt, fél éve vagyunk együtt. Külön élünk, ő albiban, én saját házban a szüleim által. Nettó 260et keresek, neki most leviszik a fizuját 220ra. Az albija 90+rezsi, van telefontörlesztője. Nagyon úgy tűnik, hogy leépítés lesz náluk.
Ő még nem gondolt bele, hogy mi lesz ezután. Terveztük az összeköltözést, de ő mindenképp előtte akart még egy autót venni, hogy ha késő estig dolgozik, ha tudjon jönni, addig nem is akar összeköltözni.
A szüleim szerint nem kéne eltartanom, max költözzön hozzám korábban.
Tudom, hogy ez az én kapcsolatom, így nekik nincs beleszólások, de részben igazuk van. Nekem van diákhitelem, azt törlesztem gőzerővel és valószínűleg idén ki is tudnám fizetni. Ha viszont költözik és nem lenne melója, akkor havonta az 80 ezret legalább jelent, ha csak otthon ülne.
Szüleivel nem túl jó a viszony, anyukája elvesztette a munkát, apja is épp hogy csak annyit keres, hogy megéljenek.
Ti ebben az esetben hogyan döntenétek? Párommal még nem beszéltem erről komolyan, nagyon ideges volt mai is, hogy a melóhelyén kapott egy emailt a leépítés miatt...
Ha minden téren jól elvagyunk eltartanám, míg nem talál munkát. Most ráadásul a korona miatt én jártam úgy, hogy a cégem elküldött 3 hónapra (ráadásul mivel a melóhelyek nagy része zárva, ezért még másikat sem talál az ember), a barátnőmnek pedig meg van a munkája. Cserébe főzök, takarítok, és ha hazajön illedelmes férfiként már tolom is az arcom a lába közé.:)
40f
Máshol 4 tagú család él annyiból, amennyit te egyedül keresel... Ez a havi 80 ezer hogy jött ki neked? Ekkora összeget kell törlesztenie a telefonra vagy hobbi delfintenyésztő és ennyi lenne a vízdíj? Gondolom vannak tartalékai, ha autót tervez venni, tehát tudná fizetni az ő részét, amíg nincs munkája.
Egyébként az se biztos, hogy munkanélküli lesz, mivel csak egy általános e-mailt kapott a leépítésről, az önmagában még koránt sem biztos, hogy kirúgják... De ha így is lenne, én biztosan kiakadnék, hogy a párom nem állna mellettem a nehéz időkben, akkor hogyan számíthatnék rá a jövőben? Abba gondolj bele, ha te veszítenéd mondjuk el a munkád, neked ezek hogyan esnének?
Ugy hogy nem lajtok együtt en nem tartanám el.
Miert is? Mert az első dolog az ha valaki megszorul higy leadja azokat a dolgokat amire nem teleik nem pedig valaki kifuzeti neki.
A legelső az lenne hogy felajanlod koltozzon hozzad ha megszoril igy tudsz neki segiteni. Es lakva ismerszik meg az ember. Szerintem ettől többet 6 honap utan nem szabad első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!