Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Eltartanátok a párotokat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartanátok a párotokat, ha munkanélkülivé válna?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt, fél éve vagyunk együtt. Külön élünk, ő albiban, én saját házban a szüleim által. Nettó 260et keresek, neki most leviszik a fizuját 220ra. Az albija 90+rezsi, van telefontörlesztője. Nagyon úgy tűnik, hogy leépítés lesz náluk.

Ő még nem gondolt bele, hogy mi lesz ezután. Terveztük az összeköltözést, de ő mindenképp előtte akart még egy autót venni, hogy ha késő estig dolgozik, ha tudjon jönni, addig nem is akar összeköltözni.

A szüleim szerint nem kéne eltartanom, max költözzön hozzám korábban.

Tudom, hogy ez az én kapcsolatom, így nekik nincs beleszólások, de részben igazuk van. Nekem van diákhitelem, azt törlesztem gőzerővel és valószínűleg idén ki is tudnám fizetni. Ha viszont költözik és nem lenne melója, akkor havonta az 80 ezret legalább jelent, ha csak otthon ülne.

Szüleivel nem túl jó a viszony, anyukája elvesztette a munkát, apja is épp hogy csak annyit keres, hogy megéljenek.

Ti ebben az esetben hogyan döntenétek? Párommal még nem beszéltem erről komolyan, nagyon ideges volt mai is, hogy a melóhelyén kapott egy emailt a leépítés miatt...

2020. ápr. 28. 11:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Autót akart venni, vagy is van tartalékja. Ha pedig nincs, miért nincs? Nem tartanám el ennyi idő után úgy, hogy együtt sem élünk. Biztosan segítenék neki amiben tudok, de nem pénzosztással.

Mi egyébként fél év után költöztünk össze. Számomra még ez a pont sem jelentette azt, hogy anyagilag felelősek vagyunk egymásért. Nagyjából egy év együttélés után éreztem először őszintén úgy, hogy jóban rosszban vele akarok lenni és igen. Ha úgy alakul én nőként eltartom őt és tudom, hogy ugyanígy van ez fordítva is.

2020. ápr. 29. 22:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Az elmúlt évtizedekben megtörtént az eltartás innen is, onnan is. Egyikünk sem nyafogott ezen sohasem. Azért élünk együtt, hogy EGYÜTT ÉLJÜK az életet.
2020. máj. 3. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!