Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a pasiról ki szerez egy barátnőt egy világvégi putribol ahol szinte teljes a munkanélküliség, együtt élnek a pasi budapesti lakásában, a nő elhelyezkedni és hálás neki, de lényegében a nő tartja el a pasit aki csak teng leng?
Valamilyen szinten felesnek érzem a kapcsolatot.
28/F
Én így ismerkedek mindig.
Anyumék halála után örököltem a belvárosban egy 3 szobás nappalis, 3 m belmagasságú,régi polgári lakást.
beszéltem egy ingatlanossal, kb mennyit ér, mikor lehetne eladni.
Azt mondta qrva sokat, és azonnal vinnék.
Én megtartottam, amit azóta se bánok.
Borsodból és nyírségből szoktam lányokkal ismerkedni, mikor megemlítem nekik, hogy a király utca környékén egy ekkora lakásom van és egyedül élek benne, van amelyik este már vonatra is száll a cuccaival.
8 barátnőm volt ezzel a módszerrel.
ha rosszul viselkedtek én mindig előtudtam húzni az ütőkártyát, ha nem tetszik itt menj haza anyudékhoz,mindig maradtak.De ha meguntam a kapcsolatot mert lapos lett, én szakítottam.
Most 30 éves vagyok, 8 lány volt akivel együtt éltem, sajnos anyumék fiatalon távoztak tőlem.
Közben az egyéjszakás, diszkós, felmegyek megnézem a lakásod típusú csajokból rengeteg volt.
Nem teljesen ez, de hasonló sztori.
Srác sima tengő - lengő alkalmi melós srác volt, családja sem volt pénzes, viszont egy olyan budapesti lakást örökölt tőlük, hogy annak az értéke 150M+.
Na ő összejött egy ambiciózus, diplomás, de mélyszegénységből felkapaszkodott lánnyal. A lány, kihasználta a parasztvakítós luxuslakást és megnyitotta a cégét, amiből NAGYON JÓL élnek. Nem, nem prosti, Dr.XYZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!